Boken ”Livskraft”

by Mikaela Bjerring on 27 februari, 2011 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa

Boken ”Livskraft; din hälsa, kost & hormonbalans” av Helena Nyblom är en uppföljare till hennes bok ”Supermat” och handlar om hur kroppen fungerar och vilken betydelse vår livsstil har för vår hälsa.

Livskraft-150x150

”Livskraft”  är mer en enbart en handbok. Den handlar om hur vi genom att äta rätt kan hantera stress, sova ordentligt, träna på rätt sätt och ge själen stimulans. Genom att göra detta rätt bygger vi upp vårt immunförsvar samt bidrar till att motverka att olika kroniska sjukdomar kan uppstå på grund av tvivelaktig livsstil.

Boken är uppdelad i tre lite större kapitel där man på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt får lära sig hur kroppen fungerar och hur man kan påverkar sin kropps åldrande. Varje kapitel är i sin tur uppdelat i flera stycken som rör dessa större områden.

I ”Supermat” riktade Helena in sig mer på några födoämnen och deras läkande krafter och nyttiga näringsämnen. ”Livskraft” förklarar mer om kroppen och dess helhet. Ett kapitel handlar t.ex. om hormoner och om hur man med små förändringar i sin livsstilen kan uppnå en sund hormonbalans, vilket ger en ett friskt åldrande och ett ökat välbefinnande.

Detta är en bok jag verkligen rekommenderar att läsa för den som är intresserad av sin hälsa och lite mer om hur vår kropp fungerar. Livet är värdefullt så ta vara på din hälsa och livskvalité!

Här hittar du boken Livskraft

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Tina A februari 27, 2011 kl. 12:16

Jag har läst ” Supermat av Helena Nyblom, verkligen bra, rekommenderar den starkt. Jag ska sätta upp ” Livskraft” på min lista på böcker jag viil läsa.

Svara

2 Emma februari 27, 2011 kl. 12:17

Jag köpte ”livskraft på hälsomässan i Stockholm för ett tag sedan, mycket bra!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: