Renare och godare dricksvatten

by Mikaela Bjerring on 20 oktober, 2015 · 1 comment

in Blogg, Hälsa, Hushållsprodukter, Kost, Vatten – Vattenrening

Med tanke på alla toxiner som vi kan få i oss via dricksvattnet så vill jag tipsa om den här nyare modellen av Dafi vattenfilterkanna som är helt suverän. Jag använder den själv och man kan verkligen känna skillnaden av hur vattnet smakar.

Vattenfilterkanna Dafi

Vattenfilterkannan är tillverkad i härdat glas, rymmer 2 liter vatten och har en smart elektronisk indikator som säger till när det är dags att byta filter. Varje Dafi Filterpatron ger ca 125-150 liter rent, gott och hälsosamt vatten.

Filtret som man använder i vattenfilterkannan är gjort av aktivt kol från kokosnötskal och jonbytarmassa (av ett hartsämne). Filtret gör vattnet mer mineralrikt samtidigt som det reducerar skadliga ämnen i vattnet så som klor, tungmetaller, kalk och övriga skadliga ämnen som kan finnas i ditt dricksvatten såsom rester av bekämpningsmedel och läkemedel.

Återförsäljare av Dafi vattenfilterkanna och filterpatroner hittar du här

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Johnny november 6, 2015 kl. 11:17

Jag har en annan modell, men samma typ av kolfilter. Dom är bra.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: