Revitive Cirkulationstränare – så fungerar den

by Mikaela Bjerring on 13 december, 2014 · 1 comment

in Blogg, Hälsa, Muskler – Skelett – Leder

Teknologin bakom Revitive Cirkulationstränare är inget nytt. Den har används för behandling av bl.a. sjukgymnaster och på behandlingsplatser mot smärta, svullna ben, åderbråck, restless legs syndrome (RLS) och kalla fötter med stor framgång under 50 års tid. Men det är först på senare tid som man kan köpa en cirkulationstränare för hemmabruk. Revitive Cirkulationstränare är en medicinsk godkänd produkt och är designad för personer 20 år och uppåt som vill ha friska ben.

Revitive cirkulationstränare

Hur fungerar Revitive Cirkulationstränare

Revitive Cirkulationstränare får musklerna i benen att spännas och slappna av om vartannat. Det är elektriska impulserna som skickas ut stimulerar nervändarna i fotsulorna som framkallar sammandragningar och avslappning. Blod pumpas ned i fötterna och cirkulationen förbättras. Tester har visat att metoden hjälper till att öka blodcirkulationen, vilket minskar problemen av svullnad och smärta.

En cirkulationstränare kan vara ett utmärkt vardagsverktyg framförallt eftersom den är så lätt att använda – du kan sitta framför teven, vid arbetsbordet eller vid datorn. Att använda en cirkulationstränare i ca 30 minuter per dag kan radikalt förbättra blodcirkulationen.

Är en cirkulationstränare säker att använda?

Revitive Cirkulationstränare är en medicinsk godkänd produkt och säker att använda hemma. De personer som dock bör rådgöra med en läkare innan användning är de som har pacemaker och de som har en historik av blodproppar i benen.

Köpa Revitive Cirkulationstränare 

Det finns ett flertal ställen som säljer cirkulationstränare och här har jag listat de e-butikerna som har bäst pris.

  • Ellos – Revitive cirkulationstränare, pris: 1299 kr som du hittar här
  • Enklare liv – Revitive cirkulationstränare, pris: 1495 kr. Som du hittar här  
  • Shytobuy –  Cirkulation Maxx, pris: 1399 kr. Som du hittar här

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Margit december 13, 2014 kl. 11:36

Min väninna har en sådan cirkulationstränare och jag fick prova den hemma hos henne. Det gav lite av en pirrande känsla i fötter och ben, men inte obehagligt på något sett. Efteråt så kändes det jätteskönt i benen och det kändes som att gå på moln :), så nu funderar jag starkt på att inskaffa mig en egen.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: