Rosenseriens naturliga och ekologiska produkter

by Mikaela Bjerring on 5 september, 2012 · 0 comments

in Kroppsvård

Ekologisk och naturlig hudvård blir allt mer efterfrågat, och allt fler blir medvetna om att valet av att använda naturlig hudvård är lika viktigt för hälsan som att äta ren och naturlig kost.

Huden absorberar det vi smörjer in och utsätter den för. Detta gäller alla hygienprodukter så som hudkrämer, deodoranter, duschtvål och schampon/balsam m.m. Innehållet i produkterna absorberas av huden och in i kroppen (förmodligen ända in på cellnivå). Många av de onaturliga tillsatta ämnen man kan hitta i kroppsprodukter som inte är naturliga innehåller allergiframkallande, hormonstörande eller kanske t.o.m cancerogena ämnen!

Rosenseriens ekologiska och naturliga produkter

Idag finns det en rad olika märken som erbjuder bra och naturliga kroppsvårdsprodukter. Rosenserien är hudvårdserie som skapades och grundades redan på 80-talet. Sedan dess har det blivit ett av Sveriges ledande märken inom naturlig och ekologisk hudvård.  Då som nu utvecklas och tillverkas rosenseriens produkter enligt samma filosofi, baserat på högklassiga naturliga och ekologiska råvaror.

Rosenseriens naturliga och ekologiska produkter

Rosenseriens naturliga och ekologiska produkter

Rosenseriens produkter är baserade på certifierad ekologisk och rättvisemärkt Aloe Vera gelé istället för vatten, det gör produkterna dryga och minimerar behovet av konserveringsmedel. Kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor är även bas i många av produkterna. Rosenserien har satsat på kvalitetsråvaror trots att dessa är förhållandevis dyra jämfört med billiga råvaror som ofta ingår i många andra hudvårdsprodukter. Billiga råvaror är ofta mindre verksamma eftersom de inte innehåller cellaktiverande ämne. Alla växter och örter som används i dessa produkter kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier, konstgödslas och att de handplockas vid skörd. Det är endast med högklassiga naturliga råvaror som man kan hjälpa och vårda sin hud på rätt sätt.

Här hittar du  produkter från:  Rosenserien

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: