Samarbete

by Mikaela Bjerring

Jag gör mitt bästa för att hålla mig uppdaterad, både när det gäller den senaste forskningen inom näring och funktionsmedicin och givetvis även när det kommer till hälsoprodukter av alla dess slag. På så sätt kan jag ge mina läsare bra och relevant information utifrån vad som händer på hälsomarknaden.

Pressutskick och produktprover

Jag får pressutskick, produktprover och blir bjuden på event där företag presenterar sina produkter eller tjänster. Det gör att jag kan hålla mig uppdaterad om det senaste och föra vidare det som jag tycker är bra och relevant till mina läsare. Allt som jag publicerar på bloggen och sociala medier i form av omdömen och rekommendationer är alltid mina egna. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg utan är skickade till mig i syfte av att provas, vilket är en förutsättning för att jag ska kunna skriva om produkten.

Partners och samarbeten

Jag samarbetar med utvalda partners och likaså här så skriver jag bara om det som är intressant för mig och mina läsare. Mina åsikter är aldrig köpta och jag är selektiv i vilka produkter och tjänster som jag väljer att lyfta fram. Alla samarbeten är märkta högst upp i inlägget enligt marknadsföringslagen. Vid intresse och förslag gällande samarbete, annonsplacering eller utskick av produkter är du välkommen att kontakta mig via: info@passionforhalsa.se