Stress – magbesvär

by Mikaela Bjerring on 24 maj, 2011 · 0 comments

in Blogg, Sjukdomar - Symtom

Stress är något som många besväras av och följderna kan bidra till en rad hälsoproblem.  Magbesvär är en stress symtom  som är vanlig. Detta kan bland annat leda till dålig matsmältningen och svullen mage.

Lactistress hjälper stressade magar och relaterade magbesvär

Tarmfloran utgörs av miljarder bakterier som är nödvändiga för en väl fungerande tarmfunktion för att vi ska må bra och behålla en god hälsa. Stress påverkar tarmfloran och det allmänna välbefinnandet negativt och bidrar i många fall till oregelbundna måltider och slarvig kosthållning.

Lactistress vid stressad mage och magbesvär

Lactistress vid stressad mage och magbesvär

Lactistress innnehåller probiotiska bakterier som är särskilt utvalda för stressade och oroliga magar. Lactistress är utvecklad av Institut Rosell Rosell – ett av världens ledande företag inom probiotikaforskning.

En patenterad Probiocap teknik skyddar bakteriestammarna mot värme och ökar motståndskraften mot magsyra. Lactistress kan därför tas när som helst – både mellan och i samband med måltider.

Många som använt denna produkten vid magbesvär har blivit av med sina problem med orolig / svullen mage och fått en välfungerande matsmältning. Lactistress är välsmakande och kan sväljas utan vatten.

Här hittar du: Lactistress

Klicka här fler kosttillskott

Läs mer om Stress

Källa: -  www.institut-rosell-lallemand.com -  
Lactistress

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: