Testa din mage för magsår

by Mikaela Bjerring on 12 april, 2011 · 1 comment

in Blogg, Diagnostik, Hälsa, Mage - Tarm, Sjukdomar - Symtom

Du kan testa din mage för magsår genom ett enkelt självtest. Testet gör du  hemma och tar ca 10 minuter. Det visar med 98,2 % noggrannhet, 100 % specificitet och 96,2 % sensitivitet, vilket gör detta testet till ett mycket effektivt sätt att ta reda på om du har eller håller på att utveckla magsår.

Självtest för magsår

Helicobacter pylori är en bakterie som infekterar magen och som då kan orsaka magsår och kronisk gastrit om infektionen inte upptäcks och behandlas. Testlagret Magsårtest upptäcker bakterieinfektionen så att du därefter vidta åtgärder och därmed undvika allvarliga problem med magen både nu och i framtiden.

Självtestet innehåller svensk bruksanvisning med testkassett, färgbilder, testlösning, alkoholservett, och lansett.

Återförsäljare av Testlagrets magsårstest hittar du här

Här hittar du fler Självtester

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mike april 12, 2011 kl. 14:06

Visste inte att det fanns en sådan test! Jag misstänker att jag har början till ett magsår, så skulle nog vara bra för mig att testa! Tack för tipset

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: