Tona ner din vardag och sätt ljus på tillvaron

by Mikaela Bjerring on 22 februari, 2013 · 0 comments

in Blogg


Hälsa handlar om alla perspektiv av välmående och inte minst de vardagliga saker man utsätter sig för varje dag!

Om du spendera en stor del av dagen i bilen bör säkerheten samt bekvämligheten vara av stor betydelse. Att ha tonade rutor i bilen hör till något som faktiskt både kan öka din säkerhet på vägen samt bidra till både förarens och passagerarna trivsel och välmående.

Så fort solen står på en längre stund börjar temperaturen i bilen att stiga. Först är det skönt, men så snart det överskrider 25 grader blir det snabbt för varmt och vid 30 grader är det olidligt för både människor och djur.

Alla föräldrar vet även hur besvärligt det kan vara att ge sig ut på en längre bilresa med småbarn. Speciellt när solen gassar på. Ofta ser man alternativa lösningar av solskydd med sugproppar eller handukar som spänts fast i fönstret, men det är varken en speciellt effektiv eller vacker syn.

En annan fördel med att ha tonade rutor är att körning i mörker blir säkrare, eftersom du inte bländas av strålkastare i backspegeln. Du är skyddad mot starkt ljus utan att få försämrad sikt bakåt.

En smart, enkel och effektivt sett är att använda sig av solarplexius unika lösning. Då kan du själv snabbt och enkelt montera solskyddet på dina bilrutor. På mindre än ett par minuter minskar du solen strålat med 90% och om du önskar kan du likaså på ett par minuter ta ner solskydden och få tillbaka dina vanliga rutor.

Det är det vardagliga välmåendet som utgör en stor del av din livskvalite, så gör livet lite lättsammare när det är möjligt! 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: