Upplev mer!

by Mikaela Bjerring on 12 mars, 2013 · 0 comments

in Blogg, Upplevelser


Dagarna rullar på med alla måsten, och ibland kan det vara svårt att hinna med allt som borde göras. Det är dock viktigt att komma ihåg att stanna upp i mellanåt och njuta av livet och fånga dagen. Listan med måsten kommer utan tvivel alltid vara lång och säkerligen är inte allt så viktigt att det inte kan vänta lite till.

Kitesurfing

Kitesurfing

Att uppleva nya saker är ett nog det bästa sätt att skingra tankarna och återhämta sig såväl fysiskt som psykiskt. Förmågan att kunna slappna av, att bara vara och hitta inre ro då och då, är en hörnsten i ett sunt och långsiktigt framgångsrikt liv, såväl privat som yrkesmässigt. Vi fungerar faktiskt bättre när vi tar våra pauser i vardagens jäkt.

Upplev något annorlunda med din vän eller kärlek. Delad glädje är dubbel glädje, och främjar därmed ditt välbefinnande dubbelt. Och det finns all anledning att investera i din relation, såväl om den är av kärlekskaraktär som om den ”bara” är vänskaplig.

Bollywood kväll

Bollywood kväll

Prova på något som du aldrig testat förr. Ut och upplev världen och ta del av allt den kan bjuda på! Några timmar under en dag eller en längre resa som verkligen tillåter dig att detoxa hjärna och själen.

Det finns oändligt med roliga och annorlunda upplevelser. Resor till exotiska länder, en kväll med vinprovning, en helikoptertur, iskörning, kitesurfing, en Bollywood kväll, spela in en egen CD eller varför inte en avslappnad dag på ett spa.

Ut och upplev mer och njut av livet!

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: