Upplev något nytt i vår!

by Mikaela Bjerring on 28 mars, 2012 · 3 comments

in Blogg


Våren är äntligen här och vi börjar åter igen spendera mer tid utomhus. Varför inte ta en weekend för att uppleva något nytt!

Nya intryck och upplevelser kan vara stimulerande och uppfriskande för både kropp och själ. Man behöver inte alltid åka så långt för att upptäcka och uppleva något nytt. Vårt avlånga land har ett stort utbud av vackra städer som alla har något unikt att erbjuda. Att komma iväg några dagar och andas in en ny atmosfär behöver varken vara speciellt Omständligt eller allt för kostsamt.

Rica Talk hotell i ÄlvsjöÄlvsjö är Stockholms absolut grönaste stadsdel och även en mycket gammal kulturbygd. Med endast 10 minuter bil eller tågfärd till Stockholms centrum gör Älvsjö till en mycket attraktivt och välbesökt ort. Du får möjlighet att uppleva den lantliga känslan kombinerat med en surrande storstads atmosfär om så önskas. Älvsjö erbjuder även en hel del spa anläggningar där du på några dagar kan bli av med din vintertrötthet.

När det gäller att finna ett passande hotell i Älvsjö är utbudet stort. Det är som sagt en välbesökt ort med några av landets finaste hotell. Är din budget begränsad så var inte orolig, det finns attraktivt boende i alla prisklasser.

Det kan vara tidsödande att leta efter hotell och till ett bra pris. Hotell i Älvsjö som jag rekommenderar är Rica Talk hotell för dig vill ha en riktigt härlig upplevelse.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Erik mars 29, 2012 kl. 07:29

Tack för tipset! Älvsjö låter fin fint!

Svara

2 Lotta B mars 29, 2012 kl. 07:31

Stockholmsmässan ligger i Älvsjö, så jag har varit där ett par gånger. Jag ska lägga dina hotell rekommendationer på minnet 🙂

Svara

3 Tina mars 29, 2012 kl. 07:33

Så härligt att våren äntligen är här! Ja man blir allt sugen på en uppfriskade weekend resa!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: