Vad är Personlig utveckling?

by Mikaela Bjerring · 1 comment

Böcker om personlig utveckling hittar du här

Personlig utveckling är egentligen väldigt enkelt, det är allt som får dig att utvecklas som person. Det är allt som gör att du får mer kontroll över dig själv och ditt liv. Det handlar om att ta kontroll över känslor, skapa en inre harmoni och balans. Att bygga starkare och tryggare relationer med personer i din omgivning är även av stor betydelse, likaså att välja att omge dig med människor som får dig att må bra.

En bok om personlig utveckling (Finns via länken nedan)

En bok om personlig utveckling (Finns via länken nedan)

Personlig utveckling kan handla om hur du kan bli mer produktiv och effektiv i ditt arbete och samtidigt kunna fokusera på det som verkligen räknas i livet – nära och kära, mål och drömmar och allt annat som du värderar högt.

Ledarskap kan t.ex. vara en del i personlig utveckling och att lära sig ett nytt språk eller färdighet kan vara en annan. Personlig utveckling är viktig och kanske till och med nödvändig för att må bra och för att få det mesta ut av livet. Vad personlig utveckling är för dig, bestämmer du! Det är din målsättning som avgör det och det är den som blir din drivkraft.

En annan förklaring på ordet ”personlig utveckling” är att lyssna på dig själv, förstå tankens kraft och gör handling utav den. Ja, det och mycket mer.

Böcker

Här hittar du fler böcker om Personlig utveckling

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

{ 1 trackback }