Var med och tävla om detoxprodukter

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost -

by Mikaela Bjerring on 3 januari, 2017 · 10 comments

in Blogg, Detox-kost, Hälsa, Tävlingar

Vad passar inte bättre än att kickstarta året med en detox! Därför tänkte jag att det skulle passa bra med en tävling där vinnaren får ett detoxpaket med produkterna UltraDetox och Ultrabalans.

Så deltar du i tävlingen

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är gilla och dela vidare tävlingen på Facebook. Gilla Passion för hälsa’s facebooksida (om du inte redan gjort det) och lämna en kort kommentar om varför du skulle vilja ha detoxprodukterna. Tävlingen pågår till och med den 10 jan 2017 och vinnaren kommer därefter kontaktas via e-mail! (Obs! Tävling gäller endast inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

Lite kort om Holistic detoxprodukter

Holistic UltraBalans är ett kosttillskott för tarmen med en blandning av 10 olika örter som jobbar i synergi med varandra. Innehåller: fruktbägare från svart valnötsträd, kiselgur, fumarinsyra, malört, nejlika, ingefära, olivblad, pau d’arco, mariatistel och gurkmeja.

Holistic Ultradetox är en ört-och fiberdrink avsedd för detox. Med en naturlig blandning av 35 örter som ger kroppen ett naturligt stöd. Innehåller: Psylliumfröskal, guargummi, äpplefiber, hibiscusblommor, lakritsrot, cascara sagrada, naturliga smakämnen (apelsin och hallon), fruktbägare från svart valnötsträd, alfalfa, aloe verablad, röd klöver, vaxpors, rödbeta, bentonitlera, blåbär, verbena, kardborre, kattmynta, våtarv, kanel, nejlika, brakved, vitlök, kelp, läkemalva, pepparmynta, pumpafrön, salvia, röd alm, timjan, rabarberrot, papaya, kruskräppa, yucca, cayennepeppar, maskrosrot, ingefära och olivblad.

Läs mer om detoxprodukterna från Holistic här

 

{ 10 comments… read them below or add one }

1 Linda olausson noremalm januari 4, 2017 kl. 07:07

Jag vill vinna för att mitt stora intresse är hälsa och vad vi kan göra för att förbättra den. Jag blev precis klar med min utbildning och är nu Homeopat. För mig är det en självklarhet att rena kroppen med jämna mellanrum. Jag älskar Holistiscs produkter, har dock aldrig prövat dessa produkter. Vill vinna för att jag äntligen är klar med min utbildning, vill vinna för att kunna rekommendera mina patienter denna detox och jag vill vinna för att rena och stärka min kropp med produkternas fantastiska innehåll.

Svara

2 Krestina januari 4, 2017 kl. 11:15

Jag känner att jag verkligen skulle behöva göra en detox, så det skulle vara underbart att få chansen att pröva dessa produkter. Blir ofta förkyld och har problem med magen, så jag vet om att jag behöver ändra mina vanor och stärka kroppen. Gillat och delat och hoppas på tur.

Svara

3 Liv januari 4, 2017 kl. 11:38

Skulle gärna test dessa produkter. Behöver rensa kroppen och komma in i lite bättre vanor igen, så en detox hade hjälpt mig att komma igång.

Svara

4 Laila januari 6, 2017 kl. 21:21

Vilket tillfälle att få chansen att prova dessa produkter. Känner att det snart är dags att göra en detox som jag brukar göra en gång om året. Har aldrig använt mig av Holistics produkter, men det hade varit underbart att få chansen. Gillat och delat tävlingen på fb. 🙂

Svara

5 Marie januari 6, 2017 kl. 21:24

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i min hälsa och bli av med några extra kilo. Därför skulle det vara så underbart om jag fick chansen att prova dess produkter som är fulla med välgörande örter.

Svara

6 Camilla januari 6, 2017 kl. 21:26

En detox är något som jag verkligen behöver. Mycket stress och kanske inte så hälsosam kost det senaste åren har satt sina spår och nu är det dags att göra en förändring.

Svara

7 Rosa januari 6, 2017 kl. 21:29

Har dåligt immunförsvar och blir ofta förkyld. Känns som jag alltid är sjuk. Behöver börja tänka på hälsan mer och äta hälsosammare. En detox tror jag hade varit en bra start för mig.

Svara

8 Kerstin H. januari 7, 2017 kl. 16:34

Jag har precis börjat ta tag i att gå ner i vikt. Mitt mål är att gå ner 15 kilo till juni. Att börja min vikt resa med en detox hade varit fantastiskt. Det hade nog hjälpt mig att få en bra start och hjälpa mig ändra på dåliga kostvanor som jag har. Gillat och delat vidare tävlingen.

Svara

9 Mia L. januari 7, 2017 kl. 16:46

Är jättegärna med och tävlar! Brukar göra detox regelbundet och nu känns det som det är dags igen. Skulle vara super att få prova på Holistic detox. Delat vidare och gillat 🙂

Svara

10 Britt-Marie Logren januari 10, 2017 kl. 21:05

Kroppen behöver en nystart och tillförsel av näring hela tiden, viket jag får genom detox. Jag får mer energi genom födan vid en detox och mer näringsämnen till kroppens funktioner hela tiden.
Gillar och delar.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: