Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Samarbete

Jag gör mitt bästa för att hålla mig uppdaterad, både när det gäller den senaste forskningen inom näring och funktionsmedicin och givetvis även när det kommer till hälsoprodukter av alla dess slag. På så sätt kan jag ge mina läsare bra och relevant information utifrån vad som händer på hälsomarknaden.

Pressutskick och produktprover

Jag får pressutskick, produktprover och blir bjuden på event där företag presenterar sina produkter eller tjänster. Det gör att jag kan hålla mig uppdaterad om det senaste och föra vidare det som jag tycker är bra och relevant till mina läsare. Allt som jag publicerar på bloggen och sociala medier i form av omdömen och rekommendationer är alltid mina egna. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg utan är skickade till mig i syfte av att provas, vilket är en förutsättning för att jag ska kunna skriva om produkten.

Partners och samarbeten

Jag samarbetar med utvalda partners och likaså här så skriver jag bara om det som är intressant för mig och mina läsare. Mina åsikter är aldrig köpta och jag är selektiv i vilka produkter och tjänster som jag väljer att lyfta fram. Alla samarbeten är märkta högst upp i inlägget enligt marknadsföringslagen. Vid intresse och förslag gällande samarbete, annonsplacering eller utskick av produkter är du välkommen att kontakta mig via info@passionforhalsa.se eller skicka ett mail via formuläret nedan.

13 + 15 =

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close