Kikärtspannkaka som i Frankrike kallas Socca och i Italien Farinata är en pannkaka gjord på kikärtsmjöl. Matig, proteinrik och dessutom väldigt enkel att göra. Den är fri från gluten, mjölk och ägg, vilket även betyder att den är vegansk.

Kikärtspannkaka som i Frankrike kallas Socca och i Italien Farinata är en pannkaka gjord på kikärtsmjöl. Matig, proteinrik och dessutom väldigt enkel att göra. Den är fri från gluten, mjölk och ägg, vilket även betyder att den är vegansk.
Att ha naturen som sin träningspartner kan ge hälsofördelar för både kropp och själ. Det har positiva effekter för såväl den fysiska som den psykiska hälsan. Man har därmed mycket att vinna på att ta träningspasset ut i friska luften – i skog och mark eller vid hav och strand.
Denna variant av nyttigare brownies har allt som brownies ska ha – den härliga intensiva chokladsmaken och den mjuka lite kladdiga konsistensen. Dessutom går kakan snabbt och smidigt att blanda ihop.
Vi kan alla gå igenom perioder då vi känner oss tröttare än vanligt. Det kan också finnas många anledningar till varför orken börjar svikta. En bra kost och livsstil spelar såklart en betydande roll. Det finns även hjälp att hämta från örter vid tillfällen då energin är lägre än normalt.
Med enbart tre ingredienser kan du göra en ”vegansk parmesan”, eller kanske mer korrekt ett veganskt alternativ till parmesan. Så god, superenkel att göra och dessutom blir den väldigt lik riktig parmesan i smaken.
Populära inlägg
Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.