Colostrum

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till svensk hälsokost -

by Mikaela Bjerring

Colostrum innehåller över 90 kända komponenter och är bland annat rik på bakteriebindande immunoglobuliner och laktoferrin, med en perfekt balans av vitaminer, mineraler och aminosyror. Klicka här för att läsa mer om colostrum

Alpha Plus Colostrum Råmjölk, 70 gram (70 portioner)

Colostrum, råmjölk som kosttillskott

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

269 kr

 

Alpha Plus Colostrum 120 Kapslar (60 portioner)

Colostrum kapslar rikt på laktoferrin

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

299 kr

 

Fler kosttillskott hittar du här

Råmjölk, colostrum, laktoferrin

Funktion av colostrum i kroppen

Colostrum (råmjölk) är det första näringsrika förstadiet till mjölk som utsöndras av mamman som alla nyfödda däggdjur naturligt får. Colostrum från kor liknar människan sammansättning, men forskning visar att den från kor har 4 gånger starkare immunstärkande effekter än människans. Den innehåller över 90 kända komponenter och är rik på bakteriebindande immunoglobuliner, antibiotika verkande äggviteämnen och tillväxtfaktorer. Den innehåller även en perfekt balans av vitaminer, mineraler och aminosyror.

Relaterade inlägg:

 

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR(1) Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, ISBN: 91-631-7910-5.