Meditation

by Mikaela Bjerring · 0 comments

Det finns olika former av meditation, men meningen med alla former är att man ska bli mer harmonisk, stilla sitt sinne och få bättre insikt i vem man är.
Klicka här för att gå direkt till produkter

Meditation

Meditation

Med all den press och stress vi dagligen utsätts för så är det lätt att komma i obalans. Många känner nog att där inte alltid finns nog med tid på en dag för att få allting gjort. Den stressen gör oss lätt trötta, överarbetade, olyckliga, oroliga och frustrerade vilket påverkar vår hälsa negativt. Genom att ibland stanna upp i den stressiga vardagen för en stund av meditation/ andningsteknik så kan du minska din stress, hitta inre frid och lugn.

Meditation kan även hjälpa dig förstå ditt eget sinne, hjälpa dig tänka från negativt till positivt, från frustrerad till fridfull, från olycklig till lycklig. Meditation hjälper dig bli lugnare, mer fokuserad och därmed får du då även mer gjort under dagen.

Meditation behöver varken vara krångligt eller speciellt exotiskt. Vardagsmeditation handlar om att vara här och nu, förbättra livskvalitén, bli lugnare och mer fokuserad. 

Här hittar du ljudboken: Meditation för nybörjare

Meditation för nybörjare

Här hittar du ljudboken: Mindfulness meditation - mer glädje och energi i din vardag

Mindfulness meditation

Här hittar du kosttillskott och hälsokost

Produkter

KÄLLOR & REFERENSERBildkälla: Fotograf: Bryan Helfrich – Wikimedia commons, Public domain: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lotus_position.svg


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa