Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

CLA (Konjugerad linolsyra)

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost –

CLA är en fettsyra som ofta kopplas samman med ökad fettförbränning. Fettsyran har blivit ett populärt kosttillskott för de som vill öka sin fettförbränning och minska i underhudsfett. 

Fettsyran CLA i kosten och som kosttillskott

Funktion av CLA i kroppen

CLA, är en förkortning på konjugerad linolsyra, som är en grupp fettsyror av familjen Omega-6. CLA finns naturligt i kött och mjölk från idisslande djur, men fettsyran kan enbart bildas när djuren äter färskt gräs. CLA av hög kvalitet utvinns även från den linolsyra som finns i tistelolja. Oljan tillverkas genom att man pressar frön av tistlar inom växtsläktet Safflor. Det är den oljan som man använder i tillskott av CLA. Fettsyran har blivit ett populärt kosttillskott för de som vill öka sin fettförbränning och minska i underhudsfett.

 

Exempel på livsmedel som innehåller CLA:

  • Kött och mjölk från idisslande djur som äter färskt gräs

 

Exempel på kosttillskott med CLA:

 

Fler kosttillskott av CLA hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close