Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Personlig utveckling

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus –

Personlig utveckling innefattar allt som får dig att utvecklas på det personliga planet. Att bli en bättre version av dig själv. Det är en ständig process som vi aktivt måste underhålla och jobba på för att vi ska kunna nå dit vi vill i livet.

Personlig utveckling

Personlig utveckling är en livslång resa. Det är ett sätt att bedöma sina förmågor och kvalitéer, överväga vad man vill uppnå i livet och sätta mål för att förverkliga och maximera sin potential. Det är en medveten strävan efter personlig tillväxt genom att öka självmedvetenheten, kunskapen och förbättra personliga färdigheter. Dessa inkluderar ditt sinne, kropp, anda och dina nivåer av framgång i alla delar av livet. Det ultimata målet med personlig utveckling är att bli en självförverkligande människa. Skapa det liv som du vill leva som omfattar ditt mentala, fysiska, emotionella, sociala och ekonomiska liv.

Personlig utveckling inkluderar aktiviteter som förbättrar medvetenhet och identitet, utvecklar talanger och potential, bygger humankapital och förbättrar livskvalitén och som bidrar till att förverkliga drömmar och ambitioner. Det kan handla om att bli mer produktiv och effektiv i sitt arbete, utveckla ledarskap, lära sig hålla i en presentation eller att stå på scen. Studera ett nytt språk och resa för att ta del av olika kulturer kan vara en annan. Det omfattar även att skapa en hälsosam relation till sig själv, så väl som till andra. Att fokusera på det som verkligen har betydelse i livet och att uppfylla mål och drömmar. Att bli en bättre och hälsosammare person i både kropp och sinne.

Personlig utveckling är viktigt och kanske till och med nödvändigt för att må bra, uppleva lycka och för att få det mesta och bästa ut av livet. Vad personlig utveckling är för dig, bestämmer du. Det är din målsättning som avgör och det är den som blir din drivkraft.

 

Böcker om personlig utveckling hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close