Detoxprodukter

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost -

by Mikaela Bjerring

Detoxprodukter är ämnade för att användas under en detoxkur för att stödja kroppens utrensningssystem. Det innebär att man vanligtvis under 2-6 veckor följer ett speciellt kostprogram och kompletterar med produkter som innehåller en kombination utav näringsämnen, greens och örter. Klicka här för att läsa mer om detox

Holistic UltraBalans, 90 kapslar

UltraBalans är skapad för en normalt fungerande mage med 10 olika örter i samverkan. UltraBalans passar utmärkt som en del i renande kurer, gärna i kombination med Holistic Ultra Detox.

187 kr

 

Holistic UltraDetox

UltraDetox är den ultimata ört- och fiberdrinken för en normal tarmbalans och en lyckad utrensande kur. Innehåller är en helt naturlig blandning av 35 olika örter samt är rik på fibrer. Kombineras med fördel med Holistic Ultra balans.

379 kr

 

New Nordic Active Liver, 30 tabletter

Tillskottet är baserat på en naturlig örtblandning av kronärtskocka, parkslide och gurkmeja, tillsammans med kolin som bidrar till bibehållandet av en normal funktion hos levern. En tablett om dagen räcker för att upprätthålla bra nivåer av dessa ämnen.

219 kr

 

Renew Life Pure Cleanse 30 dagars detoxkur

Pure Cleanse har ett omfattande innehåll med en effektiv örtblandning, fördelad på en morgonkur och en kvällskur på 30 dagar. Pure Cleanse har blivit utnämnd till Årets detoxprodukt i USA flera gånger, och vunnit som Årets detoxprodukt i Swedish Health Awards 2017.

349 kr

 

Alpha Plus 14 dagars detoxkur

DetoxPlus är en 14 dagars komplett detoxkur. I paketet ingår dessutom en shaker samt en kostplan för att du skall få ut så mycket som möjligt av din detox. Produkten är 100 % vegetabilisk.

1079 kr

 

Fler produkter hittar du här

Vad det innebär att göra en detoxkur

En detoxkur, eller en renande kur, innebär att du under en tid lever extra strikt och hälsosamt. Du följer då ett kostprogram utformat för detox samtidigt som du kompletterar med detoxprodukter som stödjer kroppen egna avgiftningssystem. Tanken med en detoxkur är att ge kroppen en möjlighet till återhämtning och utrensning av slaggprodukter.

De flesta blir piggare, får mer energi och upplever att mage och tarm fungerar mycket bättre. Man brukar även uppleva att huden och håret känns hälsosammare. Det är inte någon viktminskningsmetod i första hand, men man brukar gå ner i vikt på grund av den strikta kosthållningen.

Planera din detoxperiod väl och välja ett tillfälle då du har en relativt lugn tillvaro. De första dagarna kan upplevas tuffa att ta sig igenom och om du är van vid stora mängder kaffe eller socker kan du drabbas av abstinensbesvär i form av huvudvärk. Det bästa är att lägga om till sundare och striktare kostvanor redan några dagar innan för att undvika en för drastiskt omställning. Försök sedan att hålla ut så kommer du efter fem till sju dagar känna av de positiva effekterna.

Relaterade inlägg: