Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Kolloidalt silver ( Ag )

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost –

Kolloidalt silver, även kallat silvervatten består av mikroskopiskt fritt svävande silverpartiklar (silverjoner). Kolloidalt silver säljs som en vattenreningsprodukt och ingår som en aktiv ingrediens i sårsalvor för att ta död på ovälkomna mikroorganismer.

Kolloidalt silver

Kolloidalt silver som produkt

Kolloidalt silver är silverpartiklar i metallisk form som svävar omkring i en lösning. Silver i form av joner och salt har antimikrobiell effekt, vilket betyder att det dödar mikroorganismer. Silver i rent metallisk form har däremot inte den effekt. Kolloidalt silver säljs som en vattenreningsprodukt. Silver i form av salt används ofta i sårsalvor och förbandsmaterial.

 

Exempel på produkter med kolloidalt silver:

 

Fler produkter med kolloidalt silver hittar du här

 

Källor och Referenser:

(1) Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, ISBN: 91-631-7910-5.

(2) Livsmedelsverket: https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/kolloidalt-silver

 

Relaterade inlägg:

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close