Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Betydelsen av att välja rätt träningskläder

av | sep 6, 2015 | Blogg, Träning, Träningskläder | 2 Kommentarer

– I samarbete med Yogalove – Sidan innehåller reklam genom länkar till Yogalove.se –

Det sägs ju att det bara finns bra väder och sämre kläder när man tränar och det kunde inte vara mer sant. Att ha rätt träningskläder är av en stor betydelse då det kan påverka både resultatet och hela träningsupplevelsen.

Betydelsen av att välja rätt träningskläder

Det finns ett enormt utbud av träningskläder på marknaden och det kanske inte alltid är så lätt att hitta rätt. Självklart ska kläderna man väljer vara bekväma och man ska känna att man trivs i dom, men bra träningskläder fyller även en rad funktioner. Det är viktigt att välja kläder som låter kroppen andas och som är tillverkade i speciella funktionsmaterial som effektivt transporterar bort svett. Kläderna ska även sitta skönt, var följsamma och inte fladdra eller vara i vägen. Det gör som sagt en stor skillnad för hela träningsupplevelsen samtidigt som det gör mycket för självkänslan. Här följer exempel på produkter från märket Run & Relax som verkligen tickar av alla boxar.

Run & Relax Sports-BH

Oavsett om du har en liten eller stor byst så är det av en stor betydelse för dig som kvinna att välja rätt sport-BH. Den ska ge ett bra stöd så det kraftigt reducerar att brösten rör sig när du tränar. Materialet ska även andas så att en del av svetten och värmen som produceras under träningen avlägsnas.

Run and relax har ett flertal olika modeller på sport-BH. Nadi Yoga BH är en sömlös BH tillverkad av naturligt antibakteriellt bambumaterial som både andas och ger bra stöd. Perfekt för all sorts träning så som yoga, pilates och löpning. Run and Relax Sports Bra är en annan modell som ger lite extra stöd och därför passar riktigt bra vid träning så som löpning. Även denna sport-BH är sömlös, vilket ger en skön känsla och ingen risk att något skaver.

Run & Relax leggings och tights

Träningstights och leggings blir ett allt mer populärt val av träningsbyxor och det finns en stor anledning till det. Det är en byxa som sitter väldigt tight mot huden och som har mycket stretch, vilket har stora fördelar vid många typer av träning. Framförallt vid löpning, yoga och pilates så är det viktigt att ha följsamma kläder med en kroppsnära passform. Då är dom inte i vägen som ett par slappare träningsbyxor kan vara.

Leggings och tights från Run & Relax är tillverkade av mjukt och naturligt antibakteriellt bambumaterial, vilket är ett mycket bra miljövänligt val. Dessa leggings är sömlösa och midjan är hög för en bättre komfort under träningen och finns i en rad olika färger.

Run & Relax Hot yoga shorts

Är du en person som gillar att träna i shorts så är Hot yoga shorts från Run & Relax ett riktigt bra alternativ. Dessa shorts är sportiga, sömlösa och har ett antal attraktiva och funktionella designdetaljer, samt en ficka med blixtlås. Dom har en medelhög till hög midja och tillverkas i ett material som transporterar bort fukten från kroppen. Lämpliga för all typ av träning.

 

Återförsäljare av träningskläder från Run & relax är yogalove.se

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Ann

  Använder nu mera bara leggings när jag tränar. Så otroligt mycket skönare.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst gör det skillnad när man hittar träningskläder som man trivs i.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close