Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Ekologisk buljong utan onödiga tillsatser

av | okt 10, 2015 | Blogg, Ekologiskt, Hälsokost, Kost, Livsmedel, Örter - Kryddor | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Buljong är en ingrediens som kan förhöja smaken på en mängd maträtter. Tyvärr innehåller många buljongprodukter på marknaden tillsatsämnen som inte är så bra som t.ex. jäst, palmolja och glutamat. Här följer ett tips för en ekologisk buljong, fri från onödiga smakförstärkare och som ger en riktigt god och fyllig smak.

Ekologisk buljong utan onödiga tillsatser

Grönsaksbuljong från Biofood är en ekologiskt certifierad och vegetarisk produkt som innehåller rikligt med torkade grönsaker, örter och kryddor. Ger en riktigt god smak till soppor, såser, grytor och allt som du skulle kunna tänka dig använda buljong till.

 • Glutenfri
 • Högt grönsaksinnehåll
 • Ekologiska ingredienser
 • Fri från jäst

Ingredienser: havssalt, sheasmör, torkad rissirap, palsternacka, lök, purjolök, morötter, pumpa, gurkmeja, vitlök, peppar, libbstickarot, fänkålsfrö, champinjonpulver, koncentrerad grönsaksjuice (morot och lök), persilja, libbsticka, karamelliserat socker och solrosolja.

Som du läst så finns karamelliserat socker med långt ner på ingredienslista, men det ska vara i ytterst liten mängd. För övrigt tycker jag den bjuder på ett mycket bättre och renare innehåll än andra buljongprodukter på marknaden. Smaken är definitivt i toppklass och har därmed kommit att bli en personlig favorit.

 

Återförsäljare av Biofood ekologiska grönsaksbuljong hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Anja

  Den är så god den buljongen, köper alltid den 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är den riktigt god. Det är verkligen skillnad på buljong och buljong! 🙂

   Svara
 2. Sandra Berg

  Tack för tipset! Den ska jag prova.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close