– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –
Buljong är en ingrediens som kan förhöja smaken på en mängd maträtter. Tyvärr innehåller många buljongprodukter på marknaden tillsatsämnen som inte är så bra som t.ex. jäst, palmolja och glutamat. Här följer ett tips för en ekologisk buljong, fri från onödiga smakförstärkare och som ger en riktigt god och fyllig smak.



Grönsaksbuljong från Biofood är en ekologiskt certifierad och vegetarisk produkt som innehåller rikligt med torkade grönsaker, örter och kryddor. Ger en riktigt god smak till soppor, såser, grytor och allt som du skulle kunna tänka dig använda buljong till.
- Glutenfri
- Högt grönsaksinnehåll
- Ekologiska ingredienser
- Fri från jäst
Ingredienser: havssalt, sheasmör, torkad rissirap, palsternacka, lök, purjolök, morötter, pumpa, gurkmeja, vitlök, peppar, libbstickarot, fänkålsfrö, champinjonpulver, koncentrerad grönsaksjuice (morot och lök), persilja, libbsticka, karamelliserat socker och solrosolja.
Som du läst så finns karamelliserat socker med långt ner på ingredienslista, men det ska vara i ytterst liten mängd. För övrigt tycker jag den bjuder på ett mycket bättre och renare innehåll än andra buljongprodukter på marknaden. Smaken är definitivt i toppklass och har därmed kommit att bli en personlig favorit.
Återförsäljare av Biofood ekologiska grönsaksbuljong hittar du här
Relaterade inlägg:
- 10 vanliga tecken på magnesiumbrist
- Grön matcha latte
- Rödbetsjuice kan bidra till bättre träningsresultat
- 10 anledningar att få i sig ingefära varje dag
Den är så god den buljongen, köper alltid den 🙂
Visst är den riktigt god. Det är verkligen skillnad på buljong och buljong! 🙂
Tack för tipset! Den ska jag prova.
Varsågod! 🙂