Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost – 

Ett härligt måste för alla smoothie-älskare och för dom som tänker på vad dom äter är smoothie-serien från Wellaware. Ekologiska frukt- och grönsakspulver med rika exotiska smaker. Nu kan du ta dina smoothies till en helt ny nivå och skapa oändligt med härliga smakkombinationer. Ett lätt och framför allt gott sätt att få i sig bra näring varje dag.

Vad ingen smoothie-älskare vill missa

Wellaware smoothieserie består av en lång rad grönsaks- och fruktpulver: rödbeta, ananas, papaya, tamarind, spenat, bitter melon, mango, granatäpple, havtorn och nypon. Ekologiska livsmedel utan några tillsatser, enbart 100% av den angivna frukten/grönsaken. Koncentrerad näring som kan höja ditt dagliga näringsintag markant. Förutom att blanda dessa näringspulver i smoothies, så kan du använda dom för att till exempel. strö på kvargen, yoghurten eller varför inte tillsätta i en chiapudding för att förhöja smaken och näringsvärdet.

Fördelar med en daglig näringsrik smoothie:

 • Genom att dricka en daglig nyttig smoothie så kan du få i dig många portioner frukt och grönt i ett glas. Du får i dig bra med näring i en lättsmält form. Utmärkt som en hälsosam start på dagen eller som ett energigivande mellanmål.
 • När du tillsätter rikligt med näring av frukt och grönt i din smoothie så laddar du kroppen med viktiga fytokemikalier, enzymer, antioxidanter, vitaminer, mineraler etc. Kroppen behöver tillräckligt med näring för att fungera optimalt. På så sätt ger du din kropp bra förutsättningar för att hålla sig frisk och vital.
 • Det går snabbt och lätt att göra en nyttig smoothie, några minuter är allt som krävs så här är tidsbrist inga problem. Kombinera olika smoothiepulver, med valfri mjölk eller annan dryck och eventuellt lite färska/frysta bär, grönsaker eller frukter för en fylligare konsistens. Med fördel så kan du även tillsätta några skopor rent proteinpulver som t.ex. hampaprotein eller ärtprotein, så blir din smoothie proteinrik och du håller dig mätt längre.
 • Med en välsmakande smoothie så är det mycket lättare att hoppa över den där ohälsosamma fikan. Istället för stoppa i dig tomma kalorier från något bakverk, så kan du med en god och nyttig smoothie ge dina smaklökarna en njutning och din kropp bra näring.
 • En mumsig smoothie är ett utmärkt sätt att ge barnen goda och spännande drycker med ett rikt näringsinnehåll. Många barn är petiga när det kommer till att äta grönt, men här kan du maskera smaken så dom får i sig en större variation av frukt och grönt varje dag.
 • Att blanda näringspulver med proteinpulver ger en bra laddning och återhämtning vid träning. När man är fysiskt aktiv förbrukar kroppen inte bara makronäringsämnen – fett, protein och kolhydrater utan även en mängd mikronäringsämnen så som antioxidanter, vitaminer, mineraler och spårämnen. Innan träning kan t.ex. en smoothie med rödbeta öka prestationen genom att tillföra kroppen nitrat som finns naturligt i rödbetan. Något som många elitidrottare utnyttjar för att öka sin ork och prestation.

Nyttiga smoothies kan man kombinera i det oändliga och som sagt är det ett bra sätt att dagligen få i sig mer näring. Som när det gäller alla livsmedel så gäller det att välja så rena som möjligt – utan tillsatt socker/sötning, färgämnen, konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser. Wellaware smoothie-serie lever definitivt upp till en bra val av livsmedel samtidigt som det gör din smoothie till dagens höjdpunkt.

 

Återförsäljare av Wellaware smoothie-serie hittar du här

 

Relaterade inlägg:

4 Kommentarer

 1. Laila H

  Vilka härliga smoothiepulver! Mums, det låter ju väldigt gott!

  Svara
 2. Lorna

  Vilka härliga smoothies man skulle kunna göra lätt och enkelt. Ska nog ta och prova några.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Riktigt goda och de tar dina smoothies till en helt annan nivå.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close