Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Den smarta köksvågen som visar vad du äter

av | dec 19, 2016 | Blogg, Hushållsprodukter, Kost, Viktkontroll | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Den här smarta digitala köksvågen väger inte bara vikten av ett livsmedel, utan beräknar även matens innehåll av kalorier, protein, kolhydrater, fett och kolesterol. Ett effektivt sätt för att hålla koll på vad man stoppar i sig och ett bra sätt att lära sig vad maten faktiskt innehåller.

Den smarta köksvågen som visar vad du äter

Köksvågen Beurer 5:2 DS61 är en liten våg med stor prestanda. Det är ett köksredskap som gör det lite lättare för dig att göra smartare kostval. Perfekt om du äter efter en speciell kosthållning, eller när du vill se efter ditt kaloriintag, dra ner på kolhydrater, hålla koll på kolesterolet, eller se till att du får i dig tillräckligt med protein. Den kan helt enkelt göra dig mer medveten och lära dig förstå mer vad maten du äter består av.

Köksvågen kan göra följande:

 • Kan väga upp till 5 kg.
 • Rymmer data för 1000 olika livsmedel.
 • Förprogrammerad närings- och energidata för 950 livsmedel.
 • 50 anpassningsbara minnesplatser där du själv kan lägga in livsmedel som du brukar använda.
 • Beräknar matens kaloriinnehåll i kilokalorier och kilojoule.
 • Visar innehåll av protein, kolhydrater, fett och kolesterol.

 

Återförsäljare av köksvågen Beurer 5:2 DS61 hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Krestina

  Så himla smart och bra. 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close