En praktisk badbalja för vuxna

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Husochhemma -

by Mikaela Bjerring on 1 februari, 2018 · 4 comments

in Blogg, Hushållsprodukter, Kroppsvård, Livsstil, Naturlig skönhet, Välgörande bad

En badbalja för vuxna är ett fantastiskt alternativ för den som inte har badkar, men som ändå vill kunna njuta av ett skönt och avslappnande bad i slutet av dagen. Av egen erfarenhet kan jag säga att det här portabla badkaret är riktigt bekvämt och en praktiskt lösning som kan liknas till ett klassiskt japanskt badkar.

Badbalja för vuxna - portabelt badkar

Jag tillhör dom som älskar att bada. Ja, det finns nog inte mycket som kan mäta sig med känslan av att krypa ner i ett varmt bad efter en lång dag för att känna hur kroppen slappnar av och hur hela jag kommer ner i varv. Den där riktigt djupa, sköna avslappningen för både kropp och själ. Dom som följer min blogg vet även att jag återkommande skriver om olika välgörande och renande bad. Hur man kan göra mycket för hälsan och huden genom att t.ex tillsätta avslappnande magnesiumsalt, vårdande eteriska oljor och renande salt från Döda havet. Eller hur man kan genom att bada i bikarbonat hjälpa kroppens syresättning. Att kunna ta regelbundna bad är helt enkelt något som jag inte vill eller kan vara utan.

Eftersom lägenheten jag bor i nu saknar badkar, var jag väldigt angelägen om att hitta en hållbar lösning. Så den här badbaljan för vuxna blev min räddning. Funktionell och praktisk. Värd varenda öre och antagligen ett av de bästa köp jag någonsin gjort. Man sitter otroligt bekvämt i den och vattnet når över axlarna utan att man behöver ligga ner. Skulle nog även kunna påstå att det är bekvämare än ett vanligt badkar.

Badbaljan är tillräckligt stor för en vuxen man och finns att köpa i flera färger. Den är nätt och kompakt, får även plats i små badrum och väger bara 5 kilo, vilket gör den lätt att flytta runt. Med badbaljan medföljer en avloppsslang som är fäst i badbaljans underkant, som gör tömningen smidig. Du ställer helt enkelt badbaljan i närheten av ett avlopp i badrummet. Som sagt en fantastisk lösning när man inte har badkar, men då man ändå vill kunna njuta av sköna och avslappnande bad.

Återförsäljare av badbaljan hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Anna J februari 11, 2018 kl. 14:44

Åh, vill ha!!! Har saknat badkar i många år nu. Tack för tipset!

Svara

2 Mikaela Bjerring februari 11, 2018 kl. 15:24

Det är helt fantastiskt! Supernöjd med mitt. 🙂

Svara

3 Sandra februari 16, 2018 kl. 19:53

Skulle jag verkligen vilja ha! Fantastisk bra lösning. 🙂

Svara

4 Mikaela Bjerring februari 16, 2018 kl. 20:05

Verkligen en fantastisk lösning! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: