Holistisk hälsa

Kost & Näring

Träning & Återhämtning

EKO & Hållbart

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

 

Kampanjer på passion för hälsa

Maison Belle – ekologiska städprodukter

av | feb 12, 2018 | Aromaterapi & Eteriska oljor, Eko & Miljövänligt, Hälsa, Hem & hushåll | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Livehome.se –

Maison Belle är ett danskt varumärke som gör fantastiska städprodukter baserade på ekologiska och biologiskt nedbrytbara ingredienser. De är väldigt dryga, rengör effektivt och med dofter från eteriska oljor sprider dom en ren och fräsch känsla i hela hemmet.

Maison belle ekologiska städprodukter

Kort om Maison Belle

Att städa är säker ingen favoritsysselsättning hos de flesta av oss, men med bra produkter blir hela upplevelsen klart bättre och slutresultatet så mycket mer tillfredsställande. Maison Belle gör definitivt städningen betydligt roligare och dessutom är flaskorna en fröjd för ögat. Naturliga produkter som rengör effektivt och som sprider fräscha dofter från eteriska oljor.

Maison Belle har ett brett sortiment som täcker hela ditt behov av städprodukter. Allt från allrengöring, golvrengöring, glasrengöring och diskmedel till anti-kalk, tvättmedel och mjukmedel. Med andra ord så hittar du produkter för hemmets alla hörn. Produktsortimentet är som sagt väldigt stort och här följer en beskrivning av några favoriter.

Maison Belle ekologiska rengöringsprodukter

Diskmedel med apelsin & rosmarin

Detta är ett handdiskmedel som bjuder på en underbar doft av eteriska oljor av apelsin och rosmarin. Det är väldigt drygt, fantastiskt effektivt och fyller hela köket med en fräschhet. Visste du att eterisk rosmarinolja används inom aromaterapi för minska stress, ångest, trötthet och depression? Så att diska med detta diskmedlet kanske kommer ge dig den mest avstressande stunden på hela dagen. Utan tvekan kommer det i alla fall ge dig en skinande ren disk och bjuda på en upplevelse för luktsinnet. Diskmedlet finns även med doft av äpple och timjan.

Flytande tvättmedel och mjukmedel

Maison Belle har två olika flytande tvättmedel, ett för känsliga material som ull och silke, samt ett för bomull och färgande textiler. Själv har jag ännu bara använt varianten för ull och silke med en härlig doft av jasmin och kanel. Material som silke och ull måste tvättas på rätt sätt för att det ska hålla så länge om möjligt och inte bli förstört. Detta tvättmedlet är enzymfritt, innehåller inte fosfater, optiska vitmedel eller blekmedel. Fungerar fantastiskt bra och lämnar en riktigt fräsch doft. I samma serie finns även ett härligt mjukmedel som är otroligt drygt. 10 ml produkt är det du behöver till en tvätt, så en flaska räcker till cirka 100 tvättar.

Maison Belle Baby’s room rengöringsmedel

Det här är ett rengöringsmedel med en mild och härlig doft som finns i två alternativ ”Milk & Oatmeal” och ”Cotton & Camomile”. Det gör lika rent som övriga allrengöringsprodukter i Maison Belle-serien, men passar riktigt bra till barnrummet eftersom de har lite mildare dofter. Kan användas på alla ytor, möbler och leksaker. Men leksaker och andra saker som barn kan stoppa i munnen bör sköljas av med rent vatten efteråt.

Allrengöring – Apelsin & Lavendel

Detta är ett riktigt koncentrerat allrengöringsmedel. Precis som övriga produkter från Maison Belle är det miljövänligt, biologiskt nedbrytbart och effektivt. Doftar fantastiskt gott av eteriska oljor av apelsin och lavendel. Utmärkt att använda när du torkar golven, men kan även användas på de flesta målade ytor i hemmet.

Köksrengöring – Apelsin & Rosmarin

Ett rengöringsspray för köket med en härlig doft av apelsin och rosmarin som får det att riktigt vattnas i munnen, vilket gör det perfekt för köksstädning. Skaka flaskan och spraya på ytorna. Låt verka i cirka 5 minuter innan du rengör med en svamp. Avsluta med att torka av ytorna med vatten.

Badrumsrengöring – Lavendel & mint

Ett allrengöringsspray med en frisk doft av lavendel och mint som kan användas på alla ytor i badrummet. Tar effektivt bort smuts och gör badrummet riktigt fräscht.

Maison Belle Anti-kalk – Lavendel & Mint

Det här är en rengöringsspray som avlägsnar kalkrester från t.ex. diskhon och badkaret. Precis som allrengöringssprayen för badrummet doftar den fräscht av lavendel och mint. Skaka flaskan och spraya på ytorna du vill rengöra. Skrubba rent med en svamp och torka av med vatten. Riktigt effektivt för att få bort även de allra tuffaste kalkavlagringarna.

 

Hela sortimentet från Masion Belle hittar du här

Maison belle recension

 

Relaterade inlägg:

 

Följ mig på Instagram för mer inspiration för en hälsosam livsstil.

Gilla/följ mig på Facebook där jag fyller flödet med nya inlägg och gamla favoriter.

Du kan även följa mig på Bloglovin och Pinterest där du kan spara inlägg som är intressanta för dig.

4 Kommentarer

 1. Sandra

  Har provat diskmedlet med äpple. Fantastiskt! 🙂

  Svara
 2. Sophie

  Låter som riktigt härliga produkter. De flesta naturliga rengöringsprodukter som jag testat doftar inte så mycket eller så känner man av lukten av ättika eller vinäger. Den doften går visserligen bort efter en stund, men gillar när det doftar nystädat av citrus eller någon annan väldoft. Tack för tipset.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Dom doftar verkligen underbart av eteriska oljor Sophie.

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Annonser

Facebook

Instagram

Antiinflammatorisk kost

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem. Läs mer…

Höja serotoninet naturligt

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra. Läs mer

Stödja lymfsystemet

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem. Läs mer

L-lysin vid munsår

Munsår som orsakas av herpesviruset är ofarligt, men det kan vara både besvärande och pinsamt. Genom studier har man sett att aminosyran L-lysin potentiellt kan minska antalet utbrott och tiden som munsåret är aktivt. Läs mer

Stödja immunförsvaret

Det finns mycket man kan göra för att stödja sitt immunsystem så det kan fungera effektiv. På så sätt ger man kroppen bra förutsättningar för att kunna strida tillbaka mot inkräktande virus och bakterier. Läs mer…

Stödja tarmfloran och maghälsan

Att magen och tarmsystemet fungerar optimalt och att tarmfloran är i balans är A och O för en bra hälsa. Det påverkar i hög grad immunsystemets utveckling och funktion. Det minskar även risken för  en rad hälsoproblem. Läs mer

Close