Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Så gör du din egen after sun spray

av | jul 23, 2016 | Ansiktsvård, Blogg, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 3 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Med enbart 3 naturliga ingredienser så kan du enkelt blanda ihop din egen after sun spray. Härligt svalkande och vårdande efter en dag i solen, som hjälper huden att återhämta sig snabbare.

Så gör du din egen after sun spray

Detta behöver du:

Så här gör du:

Blanda samtliga ingredienserna i en sprayflaska och din after sun spray är redo att användas. Skaka flaskan innan användning så att ingredienserna blandas ordentligt. Observera att kokosoljan stelnar vid 23 grader, så om du förvarar flaskan i lägre temperatur än så, så kan du ställa flaskan i en skål med varmt vatten en stund innan användning.

Kokosolja är en härlig olja för hudvård som gör huden mjuk, återfuktad och balanserad.

MSM är organiskt svavel som finns i varenda cell i vår kropp. MSM kallas ofta “naturens skönhetsmineral” och är en viktig beståndsdel i vårt kollagen och keratin som bland annat bygger upp hud och bindväv. MSM har en lugnande, vårdande och uppbyggande effekt på skadad och irriterad hud. Lika effektiv att ta invärtes som att använda på huden. För hudvård är det bästa att använda ett riktigt fint MSM-pulver som den jag länkat till ovan. 

Kolloidalt silver – säljs idag i hälsokosten som en vattenreningsprodukt då den har förmågan att mycket effektivt ta död på virus, svampar, bakterier och encelliga parasiter. När huden hettar verkar kolloidalt silver svalkande och lugnande. Silverplåster och silveromslag har länge använts inom sjukvården för snabbare hudläkning vid till exempel brännskador.

 

Relaterade inlägg:

 

3 Kommentarer

 1. Mia

  Riktigt bra tips!

  Svara
 2. Emma

  Gjorde denna igår, nu är det brunaktigt i färgen. Har det oxiderat? Är det ok att använda iaf då?? Varför blev det så?

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Hej Emma! Den ska inte ändra färg, så något måste ha blivit fel. Fick du kanske i något som inte ska vara där, eller blanda du i en flaska som det fanns rester av något annat i? Jag gör denna blandningen ofta, året om för jag tycker den generellt är fantastisk som hudspray, och den har aldrig bytat färg.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close