Så gör du din egen after sun spray

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 23 juli, 2016 · 3 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Du kan enkelt göra din egen after sun spray med 3 naturliga ingredienser som inte tar dig mer än ett par minuter att göra. Härligt svalkande och vårdande efter en dag i solen.

Så gör du din egen after sun spray

Detta behöver du:

Så här gör du:

Stöt MSM-pulvret med en mortel så att pulvret blir riktigt finmalet. Blanda sedan alla ingredienserna i en sprayflaska och din after sun spray är redo att användas. Skaka flaskan innan användning så att ingredienserna blandas ordentligt. Härligt svalkande och vårdande för huden. Observera att kokosolja stelnar vid 23 grader, så har du lägre temperatur än så hemma kan du ställa sprayflaskan i en skål med varmt vatten en stund innan användning.

Kokosolja –  är en härlig olja för hudvård som gör huden mjuk, återfuktad och balanserad.

MSM – är organiskt svavel som finns i varenda cell i vår kropp. Organiskt svavel kallas ofta ”naturens skönhetsmineral” och är en viktig beståndsdel i vårt kollagen och keratin som bland annat bygger upp hud och bindväv. MSM har en lugnande, vårdande och uppbyggande effekt på skadad och irriterad hud. Lika effektiv att ta invärtes som att använda på huden.

Kolloidalt silver – säljs idag i hälsokosten som en vattenreningsprodukt då den har förmågan att ta död på virus, svampar, bakterier och encelliga parasiter. När huden hettar verkar kolloidalt silver bland annat svalkande och lugnande.

Relaterade inlägg:

 

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Mia juli 29, 2016 kl. 10:48

Riktigt bra tips!

Svara

2 Emma maj 29, 2017 kl. 11:52

Gjorde denna igår, nu är det brunaktigt i färgen. Har det oxiderat? Är det ok att använda iaf då?? Varför blev det så?

Svara

3 Mikaela Bjerring maj 30, 2017 kl. 09:40

Hej Emma! Den ska inte ändra färg, så något måste ha blivit fel. Fick du kanske i något som inte ska vara där, eller blanda du i en flaska som det fanns rester av något annat i? Jag gör denna blandningen ofta, året om för jag tycker den generellt är fantastisk som hudspray, och den har aldrig bytat färg.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: