Syre-produkter

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost -

by Mikaela Bjerring

För att cellens ämnesomsättning ska fungera så måste det finnas syre. Syre är kroppens viktigaste ämne och behövs framförallt för mitokondrierna energiproduktion. Lika viktigt som syret är för våra celler lika dödligt är det för många sjukdomsalstrade mikroorganismer som inte tål syre. Klicka här för att läsa mer om syre

Holistic Cellsyre, 60 ml

Holistic Cellsyre innehåller stabiliserat syre i en pH-neutral lösning. Flaskan ger perfekta små droppar. Jämvikt av syra-bas i kroppen med en harmonisk magbalans ligger delvis till grund för vårt välmående.

261 kr

 

Fler produkter hittar du här

Stabiliserat syre som kosttillskott

Stabiliserat syre som kosttillskott är utformat för att ge en god syresättning av blodet (1). I sin tur är en väl syresatt kropp avgörande för en god hälsa. Många sjukdomsalstrande mikroorganismer tål inte syre och trivs därför i en syrefattig miljö. Stabiliserat syre absorberas direkt till blodet genom upptag i magsäckens slemhinna. Det bör därför intas mellan måltider.

Syre är cellernas viktigaste näringsämne och syrebrist i våra celler är vanligt. Bra syresättning av kroppen har betydelse för ämnesomsättningen, energiproduktionen, för cellernas avgiftningsförmåga och för att motverka bildning av fria radikaler så att kroppen kan hålla sig frisk och fri från infektioner och inflammation (2).

Relaterade inlägg:

 

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR(1) Holistic cellsyre: http://www.holistic.se/sv/product/cellsyre

(2) Peter Wilhelmsson, Lev ung längre, ICA bokförlag. Sidor: 297, 129, ISBN: 91-534-2085-3