Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Syre-produkter

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost –

För att cellens ämnesomsättning ska fungera så måste det finnas syre. Det är kroppens viktigaste ämne och behövs framförallt för mitokondrierna energiproduktion. Lika viktigt som syret är för våra celler lika dödligt är det för många sjukdomsalstrade mikroorganismer som inte tål syre.

Stabiliserat syre som kosttillskott

Stabiliserat syre som kosttillskott

Stabiliserat syre som kosttillskott är utformat för att ge en god syresättning av blodet (1). I sin tur är en väl syresatt kropp avgörande för en god hälsa. Många sjukdomsalstrande mikroorganismer tål inte syre och trivs därför i en syrefattig miljö. Stabiliserat syre absorberas direkt till blodet genom upptag i magsäckens slemhinna. Det bör därför intas mellan måltider.

Syre är cellernas viktigaste näringsämne och bra syresättning av kroppen har betydelse för ämnesomsättningen, energiproduktionen, för cellernas avgiftningsförmåga och för att motverka bildning av fria radikaler så att kroppen kan hålla sig frisk och fri från infektioner och inflammation (2).

 

Exempel på produkter med stabiliserat syre:

 

Fler produkter hittar du här

 

Källor och Referenser:

(1) Holistic cellsyre: http://www.holistic.se/sv/product/cellsyre

(2) Peter Wilhelmsson, Lev ung längre, ICA bokförlag. Sidor: 297, 129, ISBN: 91-534-2085-3 

 

Relaterade inlägg:

 

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close