Ekologisk anti-aging duschkräm

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 7 augusti, 2017 · 2 comments

in Anti-aging, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Att ha en bra hudvårdsrutin med anpassade produkter för ens ålder och hudtyp hjälper till att tillföra huden det den behöver för att sakta ner åldrandet. Här följer några tips för ekologisk duschkräm för torr och mogen hud som bidrar med mycket välgörande näring och fukt.


Hudens kontinuerliga och naturliga cellförnyelseprocess blir allt långsammare ju äldre man blir. Förmågan att behålla fukt minskar och spänsten försämras. Huden blir mindre elastisk och fyllig. Den blir torrare och fina linjer och rynkor uppstår. Genom att använda hudvårdsprodukter med rätt anpassade ingredienser så kan man göra mycket för att fördröja synliga ålderstecken. Ingredienser som återfuktar på djupet, stimulerar nybildningen av hudceller och som förbättrar elasticiteten.

Weleda evening Primrose Revitalising Body Wash

Evening Primrose Revitalising Body Wash från Weleda är en ekologisk och naturlig duschkräm framtagen speciellt för torr och mogen hud. Den innehåller vårdande nattljusolja och macadamianötsolja som hjälper till att återställa fuktbalansen, bygga upp hudens skyddsbarriär och förebygga fina linjer. Med milda och skonsamma socker- och kokostensider rengör den huden utan att irritera eller torka ut. Dessutom skyddas huden mot fria radikaler och nattljusoljan stimulerar hudens egna skyddslager. Innehållet av linolsyra motverkar torra hudfläckar och främjar en aktiv cellförnyelse. Äkta eteriska oljor av kardemumma, magnolia och sandelträ har vårdande egenskaper, samtidigt som det ger duschkrämen en underbar doft. En krämig och ljuvlig duschkräm som lämnar huden mjuk och len.

Nonique Anti Aging Duschgel

Nonique Anti Aging Duschgel är en ekologisk, vegansk och naturlig duschkräm med granatäppleolja, nonifrukt, aloe vera och arganolja. En vårdande och mjukgörande duschkräm med ingredienser som är sammansatta för att reducera hudens ålderstecken såsom minskad elasticitet och pigmentförändringar. Duschkrämen har en riktigt fräsch doft av granatäpple. Efter användning känns huden härligt återfuktad. Nonique har även en riktigt bra anti-aging kroppslotion i samma serie.

Återförsäljare av produkterna hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Carro augusti 11, 2017 kl. 09:51

Weledas duschkräm använder jag och älskar den!

Svara

2 Mikaela Bjerring augusti 11, 2017 kl. 10:12

Ja den gör huden riktigt fin och mjuk.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: