Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Ekologisk anti-aging duschkräm

av | aug 7, 2017 | Anti-aging, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Att ha en bra hudvårdsrutin med anpassade produkter för ens ålder och hudtyp hjälper till att tillföra huden det den behöver så att den kan vara så frisk och fräsch som möjligt. Här följer några tips för ekologisk duschkräm för torr och mogen hud som bidrar med mycket välgörande näring och fukt.

Ekologisk anti-aging duschkräm

Hudens kontinuerliga och naturliga cellförnyelseprocess blir allt långsammare ju äldre man blir. Förmågan att behålla fukt minskar och spänsten försämras. Huden blir mindre elastisk och fyllig. Den blir torrare och fina linjer och rynkor uppstår. Genom att använda hudvårdsprodukter med rätt anpassade ingredienser så kan man göra mycket för att fördröja synliga ålderstecken. Ingredienser som återfuktar på djupet, stimulerar nybildningen av hudceller och som förbättrar elasticiteten.

Weleda evening Primrose Revitalising Body Wash

Evening Primrose Revitalising Body Wash från Weleda är en ekologisk och naturlig duschkräm framtagen speciellt för torr och mogen hud. Den innehåller vårdande nattljusolja och macadamianötsolja som hjälper till att återställa fuktbalansen, bygga upp hudens skyddsbarriär och förebygga fina linjer. Med milda och skonsamma socker- och kokostensider rengör den huden utan att irritera eller torka ut. Dessutom skyddas huden mot fria radikaler och nattljusoljan stimulerar hudens egna skyddslager. Innehållet av linolsyra motverkar torra hudfläckar och främjar en aktiv cellförnyelse. Äkta eteriska oljor av kardemumma, magnolia och sandelträ har vårdande egenskaper, samtidigt som det ger duschkrämen en underbar doft. En krämig och ljuvlig duschkräm som lämnar huden mjuk och len.

Nonique Anti Aging Duschgel

Nonique Anti Aging Duschgel är en ekologisk, vegansk och naturlig duschkräm med granatäppleolja, nonifrukt, aloe vera och arganolja. En vårdande och mjukgörande duschkräm med ingredienser som är sammansatta för att reducera hudens ålderstecken såsom minskad elasticitet och pigmentförändringar. Duschkrämen har en riktigt fräsch doft av granatäpple. Efter användning känns huden härligt återfuktad. Nonique har även en riktigt bra anti-aging kroppslotion i samma serie.

 

Återförsäljare av produkterna hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Carro

    Weledas duschkräm använder jag och älskar den!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close