Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Ekologisk kokoschoklad från Renée Voltaire

av | nov 2, 2017 | Blogg, Ekologiskt, Kost, Laktosfritt, Livsmedel, Vegansk / Vegetarisk kost | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Ekologisk kokoschoklad från Renée Voltaire är en choklad gjord på kokosmjölk som är minst sagt ljuvligt god! Ett fantastiskt alternativ av mjölkfri choklad som är sötad med kokossocker.

Ekologisk kokoschoklad från Renée Voltaire

Renée Voltaire Kokoschoklad är underbart god att äta som den är och den bokstavligt talat smälter i munnen. Det är även en choklad som passar utmärkt för bakning och desserter. Ett fantastiskt alternativ för alla som vill undvika mjölk och vitt socker. Även för dom som älskar kokos, för veganer, för personer som helt enkelt är medvetna om vad dom äter och såklart för alla chokladälskare! Kokoschokladen kommer att dyka upp i många recept här på bloggen framöver.

Kokoschokladen Innehåller: kakaosmör, kakaomassa, kokosmjölk, kokossocker, kokosflingor, vanilj och en kakaohalt på 54 %. Samtliga ingredienser är ekologiska.

 

Ekologisk kokoschoklad från Renée Voltaire finns att köpa här

 

Relaterade inlägg:

 

Spara

Spara

4 Kommentarer

  1. Laila

    Så gott och vegansk! Toppen! 🙂

    Svara
  2. Anna J

    Mums vad gott! Måste jag ju absolut testa 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close