Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Grönsakssvarv och mandolin – Köksredskapen du inte vill vara utan

av | dec 7, 2016 | Blogg, Hushållsprodukter, Kost, Vegansk / Vegetarisk kost | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Clearlife.se – 

Två köksredskap som för mig är helt oumbärliga är mandolin och grönsakssvarv (spiralizer). Matlagningen blir så mycket enklare och roligare när man snabbt kan skapa olika former och texturer som bidrar till en bättre och mer intressant matupplevelse.

Grönsakssvarv och mandolin - Köksredskapen du inte vill vara utan

Att använda sig av en grönsakssvarv och en mandolin kan vara ett riktigt bra sätt att tillföra mer grönt till kosten. Det gör även matlagningen både lättare och roligare. Med en grönsakssvarv så kan du göra former av nudlar och spiraler i olika tjocklekar och med en mandolin kan du göra strimlor och skivor i önskad storlek. Prova till exempel att göra zuccininudlar (zoddles), pasta av pumpa, sötpotatis- och kålrots spiraler eller varför inte tunna krispiga chips av sötpotatis och rödbetor. Du kan i stort sett svarva vilka grönsaker som helst i härliga former. De perfekta köksredskapen för den som vill äta mer grönt och/eller ersätta snabba kolhydrater så som pasta med något näringsrikare och nyttigare. Grönsakssvarven och mandolinen jag använder är av märket Lurch. Busenkla att använda, riktigt stabila och lätta att rengöra.

 

Återförsäljare av Lurch Grönsakssvarv och mandolin hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close