Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Imponerande solprodukter från Mádara

av | jul 22, 2019 | Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore – 

Dessa ekologiska solprodukter från Mádara är minst sagt imponerande. Känns riktigt lyxiga på huden och innehåller dessutom generöst med aktiva ingredienser som motverkar förtidigt hudåldrande och pigmentförändringar.

Imponerande solprodukter från Mádara

Om Mádara

Det ekologiska hudvårdsmärket Mádara bjuder på ett brett urval av produkter för ansikte, kropp och hår med många spännande produkter i sitt sortiment, inte minst solprodukter. Här fokuserar man lika mycket på ett bra och naturligt solskydd som vård för att motverka förtidigt åldrande. Bland de aktiva ingredienserna kan man bland annat hitta stamceller från dragon, hyaluronsyra, hallonkärnolja och kraftiga antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler. Produkterna är tillverkade av naturliga råvaror med ingredienser som stöds av vetenskaplig forskning. De kommer i miljövänliga och återvinningsbara förpackningar och samtliga produkter är certifierade av ECOCERT. Här har jag själv provat Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30, och Fake it, vilket är en brun utan sol som ger ett fantastiskt bra och naturligt resultat.

Mádara Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30 är en naturlig och ekocertifierad solkräm som skyddar mot UVA/UVB-skador. Den har en silkeslen konsistens som lätt går in i huden och ger en fin lyster. Den milda fruktiga doften upplever jag själv som ett stort plus. Den här solkrämen gör dessutom mer än att bara skydda mot solens skadliga strålar. Med stamceller från nordisk dragon, hallonkärnolja och kraftfulla antioxidanter verkar den återuppbyggande. Produkten ger en känsla av lyx och känns väldigt behaglig på huden.

Användning: Applicera dagligen på hud som exponeras för solen för att skydda mot UVA/UVB-skador. Efter bad rekommenderas det att du smörjer in dig igen efter att ha torkat huden torr med en handduk. Kan användas på både kropp och ansikte.

Mádara Fake It Natural Look Self-Tan Milk är en brun utan sol som ger en riktigt fin och naturlig solbrun färg som utvecklas successivt på huden under 4-6 timmar. Den är lätt att applicera, ger ett jämnt resultat och därefter avtar den gradvis utan att lämna huden fläckig. Produkten är dessutom berikad med jojobaolja och fuktgivande hyaluronsyra.

Användning:

 • Börja med att exfoliera huden med en skrubbvante, eller någon typ av peeling. Jag kan till exempel rekommendera Birch Body Scrub från Weleda och ansiktsskrubb Aktivt Kol från Dr. Organic. Man kan även göra sin egen saltskrubb eller kaffeskrubb om man vill hålla det ekonomiskt.
 • Applicera krämen jämnt över kropp och ansikte med lätta, cirkulerande rörelser. Var extra sparsam på handleder, anklar, knän och armbågar.
 • Tvätta händerna med tvål och vatten omedelbart efter applicering. Var noga med att du inte glömmer att tvätta mellan fingrarna.
 • Vänta några minuter med att klä på dig tills krämen är helt absorberad. Produkten lämnar inga fläckar på kläder eller lakarn.
 • Vill du ha en djupare färg så kan du applicera en omgång till efter 6 timmar.

Själv brukar jag alltid använda en ekologisk brun utan sol produkt på sommaren för att få lite fräsch sommarfärg, i kombination med ett bra naturligt solskydd. Man får inte glömma att även om solen ger oss det livsviktiga D-vitaminet så påskyndar flitigt solande hudens åldrande markant, vilket gör den slapp och rynkig. Dessutom är det inte att ignorera den ökade risken för hudcancer.

 

Återförsäljare av hudvård från Mádara hittar du här

 

Relaterade inlägg:

4 Kommentarer

 1. Katarina

  Älskar Madaras produkter. Fantastisk bra hudvård.

  Svara
 2. Angelika

  Solkrämen är riktigt bra. Värd varenda krona.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är den. Gillar ur den känns på huden. Inte alls kletig, utan silkeslen.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close