Ljudboken ”Självkänsla och självförtroende”

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly -

by Mikaela Bjerring on 10 maj, 2014 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hjärnan - Minnet, Livsstil, Livsstilsförändringar, Mental träning, Personlig utveckling, Psykisk hälsa

”Självkänsla och självförtroende” är en ljudbok skapad av Malte Lange som ger en behaglig hypnos. Det gör att du snabbt och avslappnat kan börja ändra dina tankar om dig själv och din omvärld. Den hjälper dig helt enkelt att träna upp ditt sinne till att tänka mer positivt. 

Ljudboken "Självkänsla och självförtroende"

Ljudboken ”Självkänsla och självförtroende” ger en behaglig hypnos, som innebär att du ändrar ditt sinnestillstånd och inget annat, vilket är helt ofarligt och mycket effektivt. Din hjärna kan inte undvika att reagera på de positiva suggestionerna som leder till ökat självvärde och självförtroende.

Genom att dagligen lyssna på ljudboken blir din hjärna stimulerad att tänka positivt om dig själv, vilket automatiskt leder till fler positiva tankar. Detta kommer att stärka uppbyggnaden av ditt självförtroende och mentala tillstånd. Du tränar helt enkelt ditt sinne och tankar att värdesätta dig själv som bygger upp ditt självvärde och din självtillit.

Malte Lange är utbildad NLP-tränare, coach och en flitigt anlitad föredragshållare. Han har undervisat i allt från försäljning och service till personlig utveckling, teambuildning, examensångest, självsäkerhet och stärkande av tron på sig själv. Han står bakom över 40 utgivningar inom personlig utveckling, självhjälp och kommunikation och där ibland den storsäljande ljudboken ”Övervinn din ångest”.

Här hittar du ljudboken”Självkänsla och självförtroende

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Peter T maj 13, 2014 kl. 13:17

Malte Lange har jag hört på en föreläsning. Riktigt bra var han, inspirerande och motiverande!

Svara

2 Mikaela Bjerring maj 14, 2014 kl. 13:56

Håller med dig om att han är fantastiskt bra! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: