Ljudboken – Självkänsla och självförtroende

by Mikaela Bjerring on 10 maj, 2014 · 1 comment

in Blogg, Böcker om hälsa, Hjärnan - Minnet, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling, Psykisk hälsa

Ljudboken Självkänsla och självförtroende med hypnos är skriven av Malte Lange som är utbildad NLP-tränare och professionell coach. Till vardags arbetar han med att göra program för personlig utveckling.

När du lyssnar på denna ljudbok tränar du ditt sinne och tankar till att tänka mer positivt. Du lär dig att värdesätta dig själv och bygga upp ditt självvärde och självtillit.
Självkänsla och självförtroende med hypnos
Ljudbok ger en behaglig hypnos, som snabbt och avslappnat gör att du börjar ändra dina tankar om dig själv och din omvärld till det positiva. Hypnos innebär att du ändrar ditt sinnestillstånd och inget annat, vilket är helt ofarligt och mycket effektivt. Din hjärna kan inte undvika att reagera på de positiva suggestionerna vilket leder till ökat självvärde och självförtroende.

Genom att dagligen lyssna på ljudboken blir din hjärna stimulerad med att tänka positivt om dig själv, vilket automatiskt leder till fler positiva tankar. Detta kommer att stärka uppbyggnaden av ditt självförtroende och mentala tillstånd.

Malte Lange jobbar även som professionell föredragshållare och har undervisat i allt från försäljning och service till personlig utveckling, teambuildning, examensångest, självsäkerhet och stärkande av tron på sig själv. Han står bakom över 40 utgivningar inom personlig utveckling, självhjälp och kommunikation och där bland den storsäljande ljudboken Övervinn din ångest - bli av med generell ångest, nervositet och rädsla.

Här hittar du ljudboken Självkänsla och självförtroende med hypnos

 

 

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Peter T maj 13, 2014 kl. 13:17

Malte Lange har jag hört på en föreläsning. Riktigt bra var han, inspirerande och motiverande!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: