Passion för hälsa Blogg

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly.se – 

“Självkänsla och självförtroende” är en ljudbok skapad av Malte Lange som ger en behaglig hypnos. Det gör att du snabbt och avslappnat kan börja ändra dina tankar om dig själv och din omvärld. Den hjälper dig helt enkelt att träna upp ditt sinne till att tänka mer positivt. 

Ljudboken "Självkänsla och självförtroende"

Ljudboken “Självkänsla och självförtroende” ger en behaglig hypnos, som innebär att du ändrar ditt sinnestillstånd och inget annat, vilket är helt ofarligt och mycket effektivt. Din hjärna kan inte undvika att reagera på de positiva suggestionerna som leder till ökat självvärde och självförtroende.

Genom att dagligen lyssna på ljudboken blir din hjärna stimulerad att tänka positivt om dig själv, vilket automatiskt leder till fler positiva tankar. Detta kommer att stärka uppbyggnaden av ditt självförtroende och mentala tillstånd. Du tränar helt enkelt ditt sinne och tankar att värdesätta dig själv som bygger upp ditt självvärde och din självtillit.

Malte Lange är utbildad NLP-tränare, coach och en flitigt anlitad föredragshållare. Han har undervisat i allt från försäljning och service till personlig utveckling, teambuildning, examensångest, självsäkerhet och stärkande av tron på sig själv. Han står bakom över 40 utgivningar inom personlig utveckling, självhjälp och kommunikation och där ibland den storsäljande ljudboken “Övervinn din ångest“.

 

Här hittar du ljudboken”Självkänsla och självförtroende

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Peter T

    Malte Lange har jag hört på en föreläsning. Riktigt bra var han, inspirerande och motiverande!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close