Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Boktips! “Aldrig mer prestationsångest”

av | mar 2, 2015 | Blogg, Böcker om hälsa, Livsstilsförändringar, Mental träning, Personlig utveckling, Stress | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly.se – 

All typ av ångest är känslor som vi själva skapar och som hindrar oss från att må bra och nå vårt fulla potential. Ljudboken “Aldrig mer prestationsångest” lär dig att prestera maximalt utan prestationsångest och osäkerhet så att du kan få mer ut av resan genom livet.

Boktips! "Aldrig mer prestationsångest"

Aldrig mer prestationsångest” är en ljudbok skriven av Malte Lange som har arbetat som coach och föredragshållare under många år. Han är utbildad i personlig utveckling hos Anthony Robbins i USA, samt som Master Practitioner i NLP vid NFNLP.

Din prestationsångest kan grunda sig i en mängd olika saker – att du är rädd för vad andra kommer att tycka, att du inte når upp till andras och dina egna förväntningar, att du är rädd för att inte lyckas etc. Gemensamt för alla typer av ångest är att det handlar om en bedömning och värdering.

Om du verkligen vill se till att glömma allt om prestationsångest, så gäller det att hitta tillbaka till glädjen och nyttan av aktiviteten du håller på med. Att kunna fokusera helt och hållet på det du gör och det du vill lyckas med, utan att tillåta dig själv att må dåligt på vägen.

Exempel på vad boken kan bidra med:

 • Du kommer att lära dig tänka annorlunda och istället utföra saker med självsäkerhet och bra energi.
 • Du får nya sätt att agera och handla på – så att du bättre kan njuta av alla situationer och aktiviteter i livet.
 • Du lär dig på ett enkelt sätt att visualisera och träna upp dig själv mentalt så att du aldrig mer behöver känna prestationsångest.
 • Du lär dig att vänta med att värdera tills efter att du presterat – så att du kan göra ditt bästa varje gång.

 

Här hittar du ljudboken “Aldrig mer prestationsångest

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Tina W

  Prestationsångest tror jag många lider av i dagens samhälle! Det drar ner på livskvalitén och tar på energin. Viktigt att komma över det och tillåta sig själv må bra!

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja det är ett stort problem i dag. Vi påverkas både från pressen från vår omgivning och den som vi sätter på oss själva.

   Svara
 2. Malin

  Tack för boktipset! Jag kan känna igen mig i det att jag inte alltid känner att jag duger och har många gånger prestationsångest…

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close