Boktips! ”Aldrig mer prestationsångest”

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly -

by Mikaela Bjerring on 2 mars, 2015 · 4 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Livsstilsförändringar, Mental träning, Personlig utveckling, Stress

All typ av ångest är känslor som vi själva skapar och som hindrar oss från att må bra och nå vårt fulla potential. Ljudboken ”Aldrig mer prestationsångest” lär dig att prestera maximalt utan prestationsångest och osäkerhet så att du kan få mer ut av resan genom livet.

Boktips! "Aldrig mer prestationsångest"

Aldrig mer prestationsångest” är en ljudbok skriven av Malte Lange som har arbetat som coach och föredragshållare under många år. Han är utbildad i personlig utveckling hos Anthony Robbins i USA, samt som Master Practitioneri NLP vid NFNLP.

Din prestationsångest kan grunda sig i en mängd olika saker – att du är rädd för vad andra kommer att tycka, att du inte når upp till andras och dina egna förväntningar, att du är rädd för att inte lyckas etc. Gemensamt för alla typer av ångest är att det handlar om en bedömning och värdering.

Om du verkligen vill se till att glömma allt om prestationsångest så gäller det att hitta tillbaka till glädjen och nyttan av aktiviteten du håller på med – fokusera helt och hållet på att det du gör och det du vill lyckas med och inte tillåta dig själv att må dåligt på vägen.

Exempel på vad boken kan ge dig:

  • Du kommer att lära dig tänka annorlunda och istället utföra saker med självsäkerhet och bra energi.
  • Du får nya sätt att agera och handla på – så att du bättre kan njuta av alla situationer och aktiviteter i livet.
  • Du lär dig på ett enkelt sätt att visualisera och träna upp dig själv mentalt så att du aldrig mer behöver känna prestationsångest.
  • Du lär dig att vänta med att värdera tills efter att du presterat – så att du kan göra ditt bästa varje gång.

Här hittar du ljudboken ”Aldrig mer prestationsångest

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Tina W mars 8, 2015 kl. 16:10

Prestationsångest tror jag många lider av i dagens samhälle! Det drar ner på livskvalitén och tar på energin. Viktigt att komma över det och tillåta sig själv må bra!

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 9, 2015 kl. 13:00

Ja det är ett stort problem i dag. Vi påverkas både från pressen från vår omgivning och den som vi sätter på oss själva.

Svara

3 Malin mars 8, 2015 kl. 17:25

Tack för boktipset! Jag kan känna igen mig i det att jag inte alltid känner att jag duger och har många gånger prestationsångest…

Svara

4 Mikaela Bjerring mars 9, 2015 kl. 13:03

Hoppas du lyckas komma över din prestationsångest.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: