Pure Cleanse detoxkur

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 24 januari, 2019 · 4 comments

in Blogg, Detox-kost, Hälsa, Hälsokost, Örter - Kryddor

Pure Cleanse är en detoxkur som består av en morgonkapsel och en kvällskapsel som intas under 30 dagar. Produkten innehåller en kombination utav örter som bidrar till tarmens, leverns och njurarnas normala funktion så att kroppen lättare kan göra sig av med avfall som lagrats.

Pure cleanse detoxkur
Genom att komplettera en detoxkost med örter som produkten Pure Cleanse så får du mer ut av din detox. Det finns även en hel del annat som du kan komplettera med i din livsstil under detoxperioden för att hjälpa lymfsystemet och hela kroppens utrensning. Mer om det kan du läsa om i mitt föregående inlägg ”Få det mesta ut av din detox”.

Om Pure Cleanse

Pure Cleanse är baserad på kunskap om kroppens matsmältningssystem och sammansatt av näringsspecialister. Det är en omfattande örtkur som rensar ut ordentligt och förbereder kroppen för en renare livsstil. Jag har använt den här produkten ett par gånger innan och tycker att den fungerar fantastiskt bra.

Med en välbalanserad kombination utav örter bidrar det till att hjälpa kroppens utrensningssystem och stödja leverns och njurarnas normala funktion och hälsa. Den sätter även duktigt igång tarmens utrensning. Under 30 dagar intar du 2 kapslar på morgonen på fastande mage och 2 kapslar på kvällen med ett stort glas vatten innan du går och lägger dig. Tänk även på att dricka mycket vatten under hela dagen medan kuren pågår.

Morgonkapslarna innehåller: Kronärtskocka, Gurkmeja, Chlorella, Maskrosrot, Kaskadlärk, Rödbeta, Harört, Stor kardborre, Kungsljus och Rödklöver

Kvällskapslarna innehåller: Magnesium, Aloe vera, Rabarberrot, Röd alm, Läkemalva, Indiskt krusbär, Baherafrukt och Tropisk mandel.

Samtliga detoxprodukter från Renew Life

Pure Cleanse är den mest omfattande av Renew Life’s detoxprodukter. En 30 dagars kur som verkligen sätter fart på systemet och rensar ut ordentligt.

First Cleanse är en mildare kur på 15 dagar för nybörjare som passar den som vill ta det lite lugnare.

7 day rapid cleanse är en effektiv reningskur på sju dagar som passar den som vill göra en snabbare och intensivare kur.

Cleanse More är ett kosttillskott bestående av bland annat rabarberrot, aloe ferox och magnesium som bidrar till att rena tarmen och en normal daglig tarmfunktion.

Liver Cleanse är en 30 dagars kur som innehåller en kombination utav örter och näringsämnen som bidrar till att rena och stödja leverns normala funktion.

Samtliga Detoxprodukter från Renew life hittar du här

De flesta upplever att de blir piggare, får mer energi, samt att mage och tarm fungerar mycket bättre efter en detox. Man brukar även uppleva att huden och håret känns hälsosammare. Att göra en detox ökar även ens medvetenhet om kost och livsstil. Det gör ofta att en person som kanske inte varit den sundaste innan, efteråt får det lättare att hålla kvar dom hälsosammare vanorna. Det gör en detoxkur till ett fantastiskt bra sätt för att kickstarta igång en hälsosammare livsstil.

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Linn januari 27, 2019 kl. 16:33

Riktigt bra produkter! Har använt dom förra året och ska snart göra en detox igen och använda samma. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring januari 29, 2019 kl. 19:48

Härligt att hör Linn! 🙂

Svara

3 Madde januari 29, 2019 kl. 19:18

Dom sätter verkligen igång magen! Det var lite jobbigt första veckan, men min mage har fungerat så mycket bättre efter kuren. Toppen!

Svara

4 Mikaela Bjerring januari 29, 2019 kl. 19:47

Ja dom sätter igång tarmen rätt så bra. 🙂 Härligt att din mage fungerade bättre efteråt, det är ju en av de saker man vill uppnå med produkterna.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: