Passion för hälsa Blogg

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

All you need is me – en ekologisk universalprodukt

av | jul 7, 2015 | Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Meds.se – 

All you need is me från märket True Organic of Sweden är en verkligt unik produkt som ger intensiv fukt. Det är en doftlös multikräm utan tillsatt vatten eller alkohol med endast naturliga ingredienser som jobbar i synergi med varandra. Hudkrämen verkar extra vårdande och mjukgörande och har många användningsområden.

All you need is me - en ekologisk universalprodukt

All you need is me lanserades i augusti 2014 och redan några veckor efter fick den stor uppmärksamhet och fina recensioner. Tara beauty awards gav den t.ex. utmärkelsen bästa ekonyhet. Produkten består utav noga utvalda och koncentrerade ingredienser – ricinolja, bivax, olivolja, sheasmör, e-vitamin och blåbärsfröolja. Det är en kraftfullt mjukgörande och fuktgivande kräm som har många användningsområden. Du kan använda den på hela kroppen där du känner att huden är lite extra torr.

Känns ditt ansikte torrt och törstig efter fukt så är detta definitivt en kräm som du borde testa. Applicera en liten klick All you need is me på väl rengjort ansikte och massera in i huden med cirkelrörelser. Krämen är otroligt dryg, så lite räcker väldigt långt. Förutom att den ger fukt så lugnar den rodnad och irriterad hud. Även perfekt för torra händer, armbågar och fötter. Tuben är dessutom inte tillverkad av plast utan av sockerrör, vilket ger den ett extra plus i kanten ur miljösynpunkt.

 

Återförsäljare av All you need is me hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Anna J

  Den krämen är jättebra! Jag använder den både på mina händer, fötter och ibland i ansiktet när jag känner mig torr. Stort plus att den inte innehåller något vatten.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är den bra. Händer och fötter behöver ju alltid extra fukt.

   Svara
 2. Mia

  Tack för tipset! Jag blir extrem torr och flagig i ansiktet emellanåt, så den ska jag prova.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Låt mig gärna vet vad du tyckte om du bestämmer dig för att prova den.

   Svara
 3. Laila

  Sugen på att testa, speciellt för mina fötter och händer.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Använder den själv för händer och fötter och är helnöjd.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close