Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Boktips! “Baka sockerfritt med Marja”

av | jan 30, 2016 | Blogg, Glutenfritt, Kost, Recept, Sockerfritt | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus.se –

Boken ”Baka Sockerfritt med Marja” innehåller en mängd sockerfria och glutenfria recept. Här får du massvis med inspiration till bakverk utan snabba kolhydrater så som socker och vete.

Boktips! "Baka sockerfritt med Marja"

Allt fler har börjat förstå hälsofördelarna med att undvika livsmedel som vitt socker och gluteninnehållande spannmål. För många krävs det dock att man får lite vägledning och inspiration för att göra kostförändringen lättare och framförallt hållbar.

I Marjas bok “Baka sockerfritt” så har hon samlat 45 av hennes bästa recept. Recepten är okomplicerade så du behöver inte vara någon mästerbagare för att lyckas. Gott och enkelt på ett hälsosammare vis, precis så som det ska vara!

 

Återförsäljare av boken “Baka sockerfritt med Marja” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

  1. Eva Öst

    Tack för tipset! Den ska jag absolut skaffa. 🙂

    Svara
  2. Lena

    Den boken kan jag verkligen rekommendera. Många bra recept!

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close