Boktips! ”Mätt & smal” av Fredrik Paulún

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus -

by Mikaela Bjerring on 19 mars, 2016 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Recept, Viktkontroll

Ät rätt, bli mätt och bli hälsosammare. Det är vad Fredrik Paulún vill lära dig i boken ”Mätt och smal”. Genom att välja rätt livsmedel så kan man reglera sin aptit och få kontroll över sin vikt. Detta är en bok som riktar sig till dig som vill uppnå viktminskning på ett sunt och behagligt sätt, samtidigt som du får kunskap om näring och hälsa.


Fredrik Paulún är säkerligen känd för de flesta, då han är en av Sveriges mest framgångsrika författare inom näringslära. Han har skrivit en mängd böcker och är en flitig föreläsare inom hälsa, träning och livsstilsförändringar.

I boken ”Mätt & smal” berättar Fredrik Paulún om hur våra hunger- och mättnadssignaler fungerar. Sambandet mellan hormoner och hunger, samt hur du kan gå ned i vikt på ett naturligt och sunt sätt. Här får du även förklaringen till varför du tjänar så mycket på att laga din mat från grunden.

Du får råvarulistor, välsmakande recept och ett mättnadsindex. Allt du behöver för att kunna göra de bästa valen. Sammanfattningsvis så får du kunskap om hur du ska äta hälsosamt för att hålla dig mätt länge, utan att äta för mycket. Ovärderliga tips för en lyckad viktnedgång.

Återförsäljare av boken ”Mätt & smal” hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Siv mars 23, 2016 kl. 20:33

Bra bok! Den kan jag rekommendera.

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 24, 2016 kl. 14:05

Ja ännu en bra bok av Fredrik Paulún.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: