Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Boktips! “Mätt & smal” av Fredrik Paulún

av | mar 19, 2016 | Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Recept, Viktkontroll | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus.se –

Ät rätt, bli mätt och hälsosammare. Det är vad Fredrik Paulún vill lära dig i boken ”Mätt och smal”. Genom att välja rätt livsmedel så kan man reglera sin aptit och få kontroll över sin vikt. Detta är en bok som riktar sig till dig som vill uppnå viktminskning på ett sunt och behagligt sätt, samtidigt som du får kunskap om näring och hälsa.

Boktips! "Mätt & smal" av Fredrik Paulún

Fredrik Paulún är säkerligen känd för de flesta, då han är en av Sveriges mest framgångsrika författare inom näringslära. Han har skrivit en mängd böcker och är en flitig föreläsare inom hälsa, träning och livsstilsförändringar.

I boken ”Mätt & smal” berättar Fredrik Paulún om hur våra hunger- och mättnadssignaler fungerar. Sambandet mellan hormoner och hunger, samt hur du kan gå ned i vikt på ett naturligt och sunt sätt. Här får du även förklaringen till varför du tjänar så mycket på att laga din mat från grunden.

Du får råvarulistor, välsmakande recept och ett mättnadsindex. Allt du behöver för att kunna göra de bästa valen. Sammanfattningsvis så får du kunskap om hur du ska äta hälsosamt för att hålla dig mätt länge, utan att äta för mycket. Ovärderliga tips för en lyckad och hållbar viktnedgång.

 

Återförsäljare av boken ”Mätt & smal” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Siv

    Bra bok! Den kan jag rekommendera.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close