Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore – 

Den uppskattade hälsosvampen chaga ligger högt upp på listan för antioxidantrika livsmedel, och har använts som ett stärkande medel sedan medeltiden. Genom att kombinera chaga med ingefära och citron så får du en riktigt antiinflammatorisk hälsodryck som gör mycket gott för både mage, tarm och ditt immunsystem.

Chaga med citron och ingefära recept

Detta behöver du:

Gör så här:

 1. Mät upp vatten, chagapulver och ingefära i en kastrull.
 2. Låt blandningen koka upp, sänk värmen och låt sjuda under lock i cirka 5 minuter.
 3. Häll upp drycken i en kopp. Om du använder färsk ingefära så kan du sila ner teet i en kopp för att bli av med bitarna. Tillsätt därefter citronsaft och honung efter tycke och smak.

Läs mer om chaga här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Anja

  Tack för receptet!

  Svara
 2. Anna J

  Älskar chaga, ska prova din kombination.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är Chaga gott! Låt mig gärna veta vad du tyckte.

   Svara
 3. Sofia

  Så gott det låter. Ska testas. 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close