Dr. Hauschka makeup med läkeörter

by Mikaela Bjerring on 14 september, 2016 · 0 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Jordklok -

in Ansiktsvård, Blogg, Make up, Naturlig skönhet

Precis som Dr. Hauschkas hudvårdsprodukter innehåller makeupen enbart naturliga ingredienser som inte bara förskönar utan som även vårdar huden genom olika läkeörter och aktiva växtämnen. Här följer några favoriter.

Dr. Hauschka makeup med läkeörter

Dr. Hauschka är känd för sina naturliga produkter och är en pionjärer på marknaden. De första produkterna lanserades redan 1967 och 1991 presenterade företaget en komplett makeup-serie.

Dr. Hauschka tonad dagkräm

Dr. Hauschkas tonade dagkräm är lätt täckande och ger en jämn, naturlig och fräsch ton till huden. Idealisk för normal, torr, känslig, lätt rodnande och mogen hy där läkeväxterna kvitten, ros och johannesört vårdar och stärker huden.

Dr. Hauschka bronzing-puder

Dr. Hauschka bronzing-puder är 100 % naturligt och ger en lätt solbrun ton. Perfekt för att förhöja färgen hos en solbrun hud eller för att svepa över ansiktet för lite extra färg och lyster. Pudret ger en matt och silkeslen yta utan att det ser pudrigt ut. Produkten innehåller en vårdande kombination av extrakt från läkeörter. Getväppling, salvia och trollhassel som vårdar och motverkar orenheter i huden. Naturligt silke som ger lyster och en sammetslen yta. Silket skyddar och understödjer även hudens naturliga bakterieflora, vilket har en stor betydelse för en balanserad hud. Jag fann att det bästa resultatet fick jag när jag använde en mjuk borste.

Dr. Hauschka concealer

Dr. Hauschka concealer med mineralpigment döljer effektivt varje spår av ojämnheter och ringar under ögonen. Basen i concealern består av en vårdande sammansättning av avokadoolja, macadamiaolja, jojobaolja och sheasmör. Läkeörter som getväppling, morot och ringblomma bidrar till en lugnande effekt på huden. Produkten har en praktisk applikator som gör appliceringen lätt och smidig. Ger en bra täckförmåga.

Dr. Hauschka Translucent powder

Dr Hauschka transparenta puder ger en silkeslen och matt yta. Innehåller bland annat naturligt silke och ros som ger skydd och vård åt huden. Finns både som löspuder och som kompakt. Kan användas för att fixera makeupen så att den håller längre eller utan makeup för att få en jämnare och mattare yta för ett naturligt utseende.

Återförsäljare av Dr. Hauschka hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: