Ekologisk hudvård från Australian Bush Flower Essences

I samarbete med Australian Bush Flower Essences - - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 23 oktober, 2017 · 4 comments

in Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Blomsterterapi, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Australian Bush Flower Essences ”Love System” är ett ekologiskt hudvårdsystem som grundar sig i 69 olika blomessenser. Produktserien bygger alltså inte bara på ekologisk och ren hudvård, utan tar även hänsyn till vårt känslomässiga välbefinnande genom blomextrakt som påverkar våra sinnen – Produkter som ger kärlek till både kropp och själ.

Australian Bush Flower Essences

Om från Australian Bush Flower Essences

Alla produkter från Australian Bush Flower Essences har en bas av Aloe Vera. Därefter innehåller de olika kombinationer av vegetabiliska oljor, samt andra naturliga och ekologiska ingredienser. Produkterna innehåller inga parabener eller kemiska konserveringsmedel utan istället hjälper konstruktionen av förpackningen till att hålla lufttätt och på så sätt ”konservera”. Förpackningarna är självklart återvinningsbara för att även ge lite kärlek till vår planet.

Serien består av multiprodukter, vilket betyder att varje produkt har flera användningsområden som till exempel att sprayerna kan användas som både ansiktsvatten, rakvatten, kroppsspray, deodorant och som rumsspray. De olika blomessenserna bidrar till att hjälpa oss till olika känslomässiga tillstånd genom att de påverkar våra sinnen och på så sätt inverkar på vårt mentala välmående. Bland annat kan det hjälpa oss att komma till ro, öka vår känsla av sensualitet och rensa dåliga energier. Förpackningarna har olika färger efter blomessensernas egenskaper, vilket ger en guidning till vad de kan bidra med. Här följer en kort beskrivning av några produkter som jag själv har provat.

Gentle Face Wash Serum, Purifying Evening Rose, 50 ml

Gentle Face Wash Serum, Purifying Evening Rose är ett ansiktsrengöringsserum med härliga vegetabiliska oljor och andra ingredienser från växtriket. En produkt som är passande för alla hudtyper. Applicera en liten mängd rengöringsserum och massera i cirkelrörelser för att lösa upp alla orenheter. Skölj därefter noggrant av med vatten. Det är en dryg ansiktsrengöring som känns silkeslen på huden. Det är tydligt att det inte finns några hårda tensider i produkten och efter användning känns huden lugn, mjuk och fräsch.

Love System Sensuality Skin & Space Mist, 50 ml

Love System Sensuality Skin & Space Mist är en ekologisk mist för ansikte och kropp med exotiska och sensuella oljor från växtriket. Innehåller vårdande och hudlugnande blomessenser. För sinnet öppnar dessa blomessenser upp för sensualitet och passion. Kan användas som ansiktsvatten, rakvatten, kroppsspray och rumsspray. En riktig fröjd för alla sinnen.

Soothing Firming Eye Neck Face Gel, 30 ml

Soothing Firming Eye Neck Face Gel är en ekologisk, mild och vårdande gel som kan användas både som ett serum för ansikte, hals, dekolletage och på den känsliga huden runt ögonen. Det här är verkligen ett härligt ansiktsserum. Känns som en tunn ickefet gel som absorberas snabbt. Den lugnar huden och lämnar den väl återfuktad. Följ därefter upp med en fuktgivande ansiktskräm för din hudtyp.

Hela produktserien från Australian Bush Flower Essences hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Hanna oktober 23, 2017 kl. 17:55

Det låter som bra produkter!

Svara

2 Mikaela Bjerring oktober 23, 2017 kl. 19:01

Riktigt underbara! 🙂

Svara

3 Lena november 6, 2017 kl. 22:14

Låter underbara 🙂

Svara

4 Mikaela Bjerring november 6, 2017 kl. 22:28

Riktigt härliga Lena. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: