Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Ekologisk hudvård från Ljung

av | maj 22, 2017 | Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– I samarbete med Ljunghudvård.se – Sidan innehåller reklam genom länkar till Ljunghudvård.se – 

Från hjärtat av Lappland kommer Ljung hudvård som tillverkat naturliga hudvårdsprodukter sedan 1994. Här ligger fokusen på ekologiskt, miljövänligt och närproducerat. Med noga utvalda råvaror så tillför man huden enbart det bästa – kärlek för huden direkt från naturen.

Ekologisk hudvård från Ljung

Om Ljung hudvård

Bakom Ljung hudvård står grundaren Erika Bjuhr som har en lång erfarenhet när det gäller framställning av naturliga hudvårdsprodukter. Som ung inspirerades Erika av sin mormor vars egen mor under senare delen av 1800-talet använde örter och medicinalväxter för att göra tinkturer och hudvård. Men det verkliga intresset tog fart när hennes 4 barn fick svåra eksem. Hon började tillverka egna krämer med rena råvaror från naturen, som hon sedan använde för att smörja in barnens eksem med. Efter bara några veckor kunde en klar förbättring ses. Från det framgångsrika försöket föddes Ljung hudvård. Företaget som sedan dess nått stor framgång driver Erika idag tillsammans med sin dotter Tina.

Jag vill också ta tillfället i akt och säga grattis till Erika och Tina och deras deodorant hjortronblom som vann ”Bästa deodorant 2017” i Organic beauty awards. Att ta hem ett sådant pris säger ju en hel del om produkten. Den vinnande deodoranten har jag tyvärr inte provat ännu, men jag har testat några andra fantastiska produkter från Ljung – Ansiktsolja nyponros och Ansiktscreme intensiv som definitivt vann mitt hjärta.

Ansiktsolja nyponros

Så fort jag läste innehållet på produkten så blev jag såld – Nyponrosolja och svartvinbärsfröolja som båda är kända för att förbättra hudens struktur på djupet. Nyponrosolja som även går under smeknamnet ”naturens skönhetsolja” räknas som en av de absolut bästa anti-aging oljorna. Rik på bland annat A-vitamin och C-vitamin. Den härliga svartvinbärsoljan är rik på essentiella fettsyror och antioxidanter och då främst E-vitamin och C-vitamin. Resultatet av dessa tillsammans blir en härligt hudregenererande produkt. Oljan känns riktigt skön på huden. Den absorberas snabbt och har en fräsch fruktig och blommig doft.

Ansiktscreme intensiv från Ljung

Ansiktscreme intensiv är en härlig dagkräm som absorberas snabbt. Den får huden att kännas balanserad och väl återfuktad. Krämen är baserad på jojobaolja och ekologisk aloe vera. Den är rik på antioxidanter och innehåller dessutom ljungextrakt med beprövad bioaktivitet som har en anti-aging effekt på huden. Den fruktiga och blommiga doften känns fräsch och produkten passar de flesta hudtyper även den allra känsligaste.

Ljung’s produkter kommer i hygieniska pumpflaskor och airlessförpackningar som tömmer flaska helt. Ljung ska även ha en eloge för sitt miljötänk. Dom använder inte några onödiga ytterförpackningar och samtliga flaskor är miljövänliga och återvinningsbara.

 

Produkterna hittar du i Ljung’s egna webbshop här

 

Relaterade inlägg:

4 Kommentarer

  1. Eva

    Verkar vara riktigt härliga produkter. 🙂

    Svara
  2. Malin

    Använt bodylotion från Ljung och den kan jag verkligen rekommendera. Speciellt om man lätt blir torr.

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close