Eugenia – naturlig tandblekning

by Mikaela Bjerring on 1 maj, 2011 · 2 comments

in Blogg, Kroppsvård

Vitare tänder ger ett vackrare leende, bättre självförtroende och kan göra stor skillnad för självkänslan. Många är dock skeptiska till blekningsmedlets starka kemikalier, men det finns alternativ. Tandpulvret Eugenia bidrar till vitare tänder på ett naturligt sätt. Det är en produkt som effektivt tar bort missfärgningar samtidigt som det vårdar tänderna. Fläckar och missfärgningar kan enkelt avlägsnas genom att borsta som vanligt och byta ut tandkrämen mot tandpulvret. Det anses vara helt riskfritt från skadliga effekter.
Eugenia tandblekning
Tandpulvret bibehåller tänderna vita vid regelbunden användning. Renhetskänslan i munnen är mycket mer påtaglig och tandytorna känns slätare och ger även en långvarig frisk andedräkt. 

Tandpulvret är tillverkat i Egypten utifrån en 2000 år gammal kunskap. Förutom kiselsyra och kalciumfosfat, ingår natriumperborat som frisätter aktivt syre vid tandborstningen. Detta tar bort missfärgningar och håller tänderna vita och rena. Tandpulvret innehåller även växten Eugenia, som är antibakteriell.

Tandpulver Eugenia bidrar till:

  • Vitare tänder utan blekning.
  • Skydd mot tandlossning – skyddar samt rengör dina tänder på djupet.
  • Fräsch i munnen länge, ger en skön renhetskänsla.
  • Bidrar till friskt tandkött.
  • Bidrar till att få bort plack.
  • Vid regelbunden användning så behålls vitheten.
  • Antibakteriellt

Användning

Fukta tandborsten och doppa den i pulvret, borsta sedan tänderna som vanligt. När du använder tandpulvret bildas ett skum vilket dödar bakterier. Tandpulvret polerar enbart ytskiktet på tänderna och som då varken skadar eller fräter. Det polerar däremot ytskiktet och löser upp beläggningar via det skum som bildas.

Eugenia Tandpulver har testats via Niom i Norge, ett institut där tandläkare testar sina produkter. Tandpulvret Eugenia har även ett godkännande från Läkemedelsverket, vilka har bekräftat att medlet inte är skadligt.

Här hittar du: Vit-Tandpulver Eugenia

 

 

 KÄLLOR & REFERENSERProduktinformation - Speed import: http://www.speedimport.se/produkt.html

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Klokegård - Designa ditt Liv! maj 1, 2011 kl. 21:01

Nu är du veckans bloggis hos mig!

Ha en skön söndag!

Svara

2 Anna Jansson november 10, 2014 kl. 16:17

Detta skulle jag vilja prova!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: