Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Eugenia – naturlig tandblekning

av | maj 1, 2011 | Blogg, Kroppsvård, Munhälsa, Munvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost – 

Vitare tänder ger ett vackrare leende, bättre självförtroende och kan göra stor skillnad för självkänslan. Här kan Vit-Tandpulver Eugenia bidra till ett vitare leende på ett naturligt sätt. Ett tandblekningspulver utan skadliga kemikalier som effektivt tar bort missfärgningar samtidigt som det vårdar dina tänder och tandkött.

Eugenia - naturlig tandblekning

Vit-Tandpulver Eugenia hjälper till att hålla tänderna vita vid regelbunden användning. Renhetskänslan i munnen är påtaglig och ger en långvarig frisk andedräkt. 

Produkten är tillverkad utifrån en 2000 år gammal kunskap. Förutom kiselsyra och kalciumfosfat, ingår natriumperborat som frisätter aktivt syre vid tandborstningen. Detta tar bort missfärgningar och håller tänderna vita och rena. Tandpulvret innehåller även växten Eugenia som är starkt antibakteriell.

Enligt tillverkarna bidrar Vit-Tandpulver Eugenia till:

 • Vitare tänder utan blekning
 • Skydd mot tandlossning – skyddar samt rengör dina tänder på djupet
 • Ger en fräsch och skön renhetskänsla
 • Bidrar till friskt tandkött
 • Bidrar till att få bort plack
 • Vid regelbunden användning så behålls vitheten
 • Antibakteriell

Så använder du Eugenia Tandpulver

Fukta tandborsten och doppa den i pulvret, borsta sedan tänderna som vanligt. När du använder tandpulvret bildas ett skum, som bidrar till att döda bakterier, lösa upp plack och missfärgningar på ett skonsamt och effektivt sätt. Tandpulvret polerar enbart ytskiktet på tänderna, vilket gör att det varken skadar eller fräter. Vit-Tandpulver Eugenia har testats via Niom i Norge, ett institut där tandläkare testar sina produkter. Tandpulvret Eugenia har även godkänts av Läkemedelsverket, vilka har bekräftat att medlet inte är skadligt på något sätt.

 

Återförsäljare av Vit-Tandpulver Eugenia hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Klokegård - Designa ditt Liv!

  Nu är du veckans bloggis hos mig!

  Ha en skön söndag!

  Svara
 2. Anna Jansson

  Detta har jag provat. Fungerar!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close