Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Glansgivande schampo och balsam från Organic surge

av | maj 18, 2017 | Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Shopping4net – 

Ett friskt och glansigt hår är något som vi alla vill ha, och även om rätt kost och livsstil lägger grunden för ett vackert hårsvall, så spelar även rätt skötsel från utsidan en stor roll. Här tänkte jag tipsa om några ekologiska produkter från Organic Surge, som håller vad de lovar.

Glansgivande schampo och balsam från Organic surge

Som produktnamnen indikerar så ska Shine Boost Schampoo och Shine Boost Conditioner från det ekologiska märket Organic Surge bidra till att ge håret glans. Själv upplevde jag att det är precis vad de gör. I alla fall så passade produkterna utmärkt för mitt hår som blev härligt rent, luftigt och glansigt som utlovat.

Shine Boost Schampoo och Shine Boost Conditioner har båda en ljuvlig doft av eterisk mandarinolja. Nässelextrakt, äppelextrakt och rosmarinextrakt står för de vårdande och glansgivande egenskaperna. Dessutom innehåller produkterna en blandning av aminosyror som ska bidra till att bygga upp styrkan i håret. I balsamet finns även fuktgivande sheasmör. Mitt eget hår som består av fina hårstrån, men rätt så mycket stormtrivdes verkligen med dessa produkter.

Schampot och balsamet är anpassat för normalt hår dvs. hår som varken är väldigt tunt eller extremt tjockt och som inte har en tendens att bli för fett eller för torrt. För den som har tunnare hår har Organic Surge ett volym schampo och balsam, samt ett extra fuktgivande schampo och balsam för den som har tjockt och/eller torrt hår.

Produkterna från Organic Surge är inte testade på djur i något led. De innehåller inte parabener, SLS (sodium lauryl sulphate), syntetiska doftämnen eller färger och inte heller några genmodifierade ingredienser. Förutom hårvårdsprodukter så har Organic Surge även en rad härliga kroppsvårdsprodukter.

 

Återförsäljare för Organic Surge hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Tessa

  Verkar vara härliga produkter. Innehåller rosmarin ser jag. Jag har använt ditt tips innan om rosmarinolja att skölja håret med. Fungerar fantastiskt bra och gör håret riktigt glansigt. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Rosmarin är verkligen fantastiskt för att höja glansen i håret, och vad roligt att du använder mitt tips om att skölja håret med rosmarinolja. 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close