Glansgivande schampo och balsam från Organic surge

by Mikaela Bjerring on 18 maj, 2017 · 2 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Ett friskt och glansigt hår är något som vi alla vill ha, och även om rätt kost och livsstil lägger grunden för ett vackert hårsvall, så spelar även rätt skötsel från utsidan en stor roll. Här tänkte jag tipsa om några ekologiska produkter från Organic Surge, som håller vad de lovar.

Som produktnamnen indikerar så ska Shine Boost Schampoo och Shine Boost Conditioner från det ekologiska märket Organic Surge bidra till att ge håret glans. Själv upplevde jag att det är precis vad de gör. I alla fall så passade produkterna utmärkt för mitt hår som blev härligt rent, luftigt och glansigt som utlovat.

Shine Boost Schampoo och Shine Boost Conditioner har båda en ljuvlig doft av eterisk madarinolja. Nässelextrakt, äppelextrakt och rosmarinextrakt står för de vårdande och glansgivande egenskaperna. Dessutom innehåller de en blandning av aminosyror som ska bidra till att bygga upp styrkan i håret. I balsamet finns även fuktgivande sheasmör. Mitt eget hår som består av fina hårstrån, men rätt så mycket av det stormtrivdes verkligen med dessa produkter.

Schampot och balsamet är anpassat för normalt hår dvs. hår som varken är väldigt tunt eller extremt tjockt och som inte har en tendens att bli för fett eller för torrt. För den som har tunnare hår har Organic Surge ett volym schampo och balsam, samt ett extra fuktgivande schampo och balsam för den som har tjockt och/eller torrt hår.

Produkterna från Organic Surge är inte testade på djur i något led. De innehåller inte parabener, SLS (sodium lauryl sulphate), syntetiska doftämnen eller färger och inte heller några genmodifierade ingredienser. Förutom hårvårdsprodukter så har Organic Surge även en rad härliga kroppsvårdsprodukter.

Återförsäljare för Organic Surge hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Tessa maj 23, 2017 kl. 11:37

Verkar vara härliga produkter. Innehåller rosmarin ser jag. Jag har använt ditt tips innan om rosmarinolja att skölja håret med. Fungerar fantastiskt bra och gör håret riktigt glansigt. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring maj 24, 2017 kl. 09:01

Rosmarin är verkligen fantastiskt för att höja glansen i håret, och vad roligt att du använder mitt tips om att skölja håret med rosmarinolja. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: