Härliga oljor från Eco Modern Essentials

by Mikaela Bjerring on 4 oktober, 2016 · 2 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Australiensiska märket ECO Modern Essentials tillverkar naturliga och ekologiska produkter för kropp och ansikte. Idag tänkte jag tipsa om deras senaste tillskott i sortimentet som är produkter för hud som behöver extra fukt, stramas upp och få ökad spänst och lyster.

Härliga oljor från Eco modern essentials
Organic Coconut Body Oil

Eco Organic Cellulite Body Oil är en kroppsolja som bland annat innehåller kokosolja, rosmarinolja, nattljusolja och vanilj. Som med alla oljor bör du massera in den på fuktig hud för att den ska absorberas snabbt och lätt. Oljan har en mycket behaglig doft och lämnar huden väl återfuktad och mjuk hela dagen. En riktigt härlig kroppsolja.

Organic Cellulite Body Rub

Eco Organic Cellulite Body Rub är en kroppsolja som innehåller ingredienser som har fördelar för hud med celluliter och som behöver stramas upp. Ekologiska extrakt från geranium, enbär och rosmarin ökar cirkulationen och främjar hudens elasticitet. Du kan med fördel torrborsta huden innan du duschar. Massera sedan in oljan ordentligt på fuktig hud så absorberas den på några minuter.

Organic Coconut Face Oil

Eco Organic Coconut Face Oil är en ekologisk ansiktsolja, ett serum som återfuktar väldigt bra utan att lämna en fet hinna. Produkten innehåller bland annat kallpressad kokosolja, rosmarinolja och nattljusolja som vitaliserar huden och stödjer hudens naturliga skyddsbarriär. Applicera några droppar på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage medan huden fortfarande är något fuktig. Doftar underbart och ger huden en fantastisk lyster.

Återförsäljare av Eco Modern Essentials hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Eva oktober 24, 2016 kl. 10:50

Jag älskar C-vitamin serumet från detta märket. Känns riktigt härlig på huden. Dessa har jag inte provat ännu. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring oktober 25, 2016 kl. 13:27

Serumet med C-vitamin har jag inte provat än, men tack för rekommendationen! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: