Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Härliga oljor från Eco Modern Essentials

av | okt 4, 2016 | Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Australiensiska märket ECO Modern Essentials tillverkar naturliga och ekologiska produkter för kropp och ansikte. Idag tänkte jag tipsa om deras senaste tillskott i sortimentet som är produkter för hud som behöver extra fukt, stramas upp och få ökad spänst och lyster.

Härliga oljor från Eco Modern Essentials

Organic Coconut Body Oil

Eco Organic Cellulite Body Oil är en kroppsolja som bland annat innehåller kokosolja, rosmarinolja, nattljusolja och vanilj. Som med alla oljor bör du massera in den på fuktig hud för att den ska absorberas snabbt och lätt. Oljan har en mycket behaglig doft och lämnar huden väl återfuktad och mjuk hela dagen. En riktigt härlig kroppsolja.

Organic Cellulite Body Rub

Eco Organic Cellulite Body Rub är en kroppsolja som innehåller ingredienser som har fördelar för hud med celluliter och som behöver stramas upp. Ekologiska extrakt från geranium, enbär och rosmarin ökar cirkulationen och främjar hudens elasticitet. Du kan med fördel torrborsta huden innan du duschar. Massera sedan in oljan ordentligt på fuktig hud så absorberas den på några minuter.

Organic Coconut Face Oil

Eco Organic Coconut Face Oil är en ekologisk ansiktsolja, ett serum som återfuktar väldigt bra utan att lämna en fet hinna. Produkten innehåller bland annat kallpressad kokosolja, rosmarinolja och nattljusolja som vitaliserar huden och stödjer hudens naturliga skyddsbarriär. Applicera några droppar på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage medan huden fortfarande är något fuktig. Doftar underbart och ger huden en fantastisk lyster.

 

Återförsäljare av Eco Modern Essentials hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Eva

  Jag älskar C-vitamin serumet från detta märket. Känns riktigt härlig på huden. Dessa har jag inte provat ännu. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Serumet med C-vitamin har jag inte provat än, men tack för rekommendationen! 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close