Hudvårdsrutin med Annemarie Börlind

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 11 oktober, 2016 · 2 comments

in Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Hudproblem, Naturlig skönhet

Det ekologiska hudvårdsmärket Annemarie Börlind lägger ner mycket tid på forskning för att utveckla sina produkter, vilket definitivt märks på resultatet. Hittills har jag aldrig blivit besviken på någon av Börlind´s produkter, utan tvärtom blir jag lika imponerad varje gång. LL Regeneration-serien är inget undantag.

Hudvård från Annemarie Börlind

Den ekologiska LL Regeneration-serien från Börlind riktar sig till hud som är normal till torr, för 30 år och uppåt. I serien ingår ansiktsrengöring, ansiktsgel, dagkräm, nattkräm och ögonkräm. Har du väldigt torr hud med mer synliga linjer rekommenderar jag istället Börlind´s produktserie Absolute, för känslig hud ZZ Sensitive-serien och för oren hud och akne hud Purifying-serien. Mer om dessa kan du läsa om här.

Rengöringsmjölk LL Regeneration, 150 ml

Rengöringsmjölk LL Regeneration är en mild rengöringsmjölk som smidigt avlägsnar smuts och makeup. Att använda en effektiv ansiktsrengöring är grunden för en bra ansiktsvård. Det gör stor skillnad att använda en produkt som gör huden riktigt ren samtidig som den vårdar, eftersom det motverkar att huden blir torr och irriterad. Ta en liten klick rengöringsmjölk och applicera på torr hud. Massera in med cirkelrörelser under någon minut och låt verka i ca 20 sekunder. Skölj sedan av med ljummet vatten. En ansiktsrengöring som lämnar huden ren, mjuk och fräsch.

Blossom Dew Ansiktsgel LL Regeneration, 150 ml

Blossom Dew Ansiktsgel är en ansiktsgel som innehåller ett unikt Bio-komplex. Väldigt uppfräschade och de utslätande och sammandragande egenskaperna som utlovas märkes tydligt. Några droppar är allt man behöver så den här flaskan kommer att räcka länge. Massera in på ansikte, hals och dekolletage, morgon och kväll på väl rengjort ansikte. Låt gelén absorberas innan du fortsätter med dag/nattkräm.

Dagcreme LL Regeneration, 50 ml

Dagcreme LL Regeneration innehåller vegetabiliska oljor, E-vitamin och ett fuktgivande Bio-komplex. Efter det att Blossom Dew Ansiktsgel absorberats så tar du en ärtstor klick av dagkrämen och masserar den lätt mellan fingertopparna innan du applicerar den på ansikte, hals och dekolletage med mjuka cirkelrörelser. Produkten utlovar att huden efter en kort tids användning ska bli mer balanseras, fastare och få bättre elasticitet.

Nattcreme LL Regeneration, 50 ml

Nattcreme LL Regeneration är en underbar nattkräm som vårdar din hud medan du sover. Krämen innehåller växtoljor, örtextrakt och Börlinds unika biokomplex. Huden blir märkbart jämnare, mer balanserad och smidigare. Enligt produktbeskrivningen så ska huden bli fastare och mer elastisk med tiden, samtidigt som rynkor och fina linjer förebyggs. Använd på väl rengjort ansikte och efter Blossom Dew Gel. Ta en ärtstor klick och massera krämen lätt mellan fingertopparna innan du applicerar den på ansikte, hals och dekolletage.

Ögoncreme LL Regeneration, 30 ml

Ögoncreme LL Regeneration har en härlig konsistens som snabbt absorberas av den känslig huden under ögonen. Produkten utlovar att bara efter två veckor ha reducerat rynkornas djup runt ögonen med 70 % (enligt studier som gjorts på ögonkrämen). Själv har jag inte direkt några rynkor eller linjer, men vad jag har upplevt är hur huden blir märkbart smidigare och att den verkligen hjälper till att reducera spår av mörka ringar och trötthet som många timmar framför dataskärmen kan ge. Så letar du efter en utslätande, uppfräschade och stärkande ögonkräm så kommer du inte att bli besviken. Använd morgon och kväll. En klick stor som en knappnålsknopp är allt du behöver, så dryg! Massera mellan fingertopparna innan du applicerar krämen på huden runt ögonen med små mjuka cirkelrörelser.

Jag kan inget annat säga än Börlind’s produkter aldrig gör en besviken. Produkterna är dessutom otroligt dryga, vilket gör dom mycket prisvärda.

Återförsäljare av Annemarie Börlind’s produkter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Emma oktober 24, 2016 kl. 10:28

Börlind är så bra! Har provat många ekologiska produkter och går alltid tillbaka till Börlind.

Svara

2 Mikaela Bjerring oktober 24, 2016 kl. 11:25

Ja, Börlind’s är verkligen underbara!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: