Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Olivias Tryllesalve – en magisk universalsalva

av | sep 10, 2016 | Blogg, Fotvård, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Olivias Tryllesalve är en helt ekologisk universalsalva som går riktigt smidigt in i huden. En sådan där produkt som är bra för mycket och som alltid är en räddning att ha hemma.

Olivias Tryllesalve - en magisk universalsalva

Olivias Tryllesalve innehåller endast tre ingredienser: Sheasmör, bivax och olivolja. Eftersom den är fri från doftämnen, konserveringsämnen och andra ingredienser som kan irritera huden passar den även den mest känsliga huden och kan användas av både vuxna och barn. Perfekt att använda på torra partier på kroppen så som fötter, händer, armbågar och vid hudirritationer, utslag och eksem. Även en bra produkt för bebisrumpan.

Ta en lite klick salva och gnugga den mellan fingrarna så den får en krämig konsistens. Massera därefter in salvan på huden och du kommer känna hur smidigt den går in. En riktigt härlig produkt som skyddar och vårdar, som ger rikligt med fett och fukt.

 

Återförsäljare av Olivias Tryllesalve hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close