Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Stärkande hårolja som ger volym och glans

av | maj 11, 2016 | Blogg, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 5 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost – 

Precis som resten av kroppen behöver även håret och hårbotten lite extra kärlek och omtanke emellanåt. En produkt som jag själv blivit mycket imponerad av är en hårolja av det naturkosmetiska företaget Dr. Hauschka.

Stärkande hårolja som ger volym och glans

Denna hårolja från Dr Hauschka är en stärkande hårbehandling som ger håret och hårbotten massor med kärlek. Underbar för alla som vill ge sitt hår och hårbotten lite extra vård och näring och idealiskt för hår som lätt blir torrt och livlöst. Den är lätt att applicera och lätt att tvätta ur.

Så här använder du håroljan

Fukta håret och applicera håroljan från hårbotten och ner över längderna. Vira en handduk om huvudet och låt verka i cirka 20 minuter. Tvätta sedan håret 2 gånger med ett naturligt schampo. Håroljan består av en kombination utav olika växtoljor samt neemblad och kamomillblomma som stärker håret och gör det mjuk, men inte tungt. Tvärtom upplevde jag att mitt långa hår fick mycket mer volym och att det blev mycket lättare att hantera. Håroljan innehåller även eterisk rosmarinolja som gör håret otroligt glansigt. En verklig 10-poängare när det kommer till en bra hårolja.

 

Återförsäljare av Dr. Hauschkas hårolja hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

5 Kommentarer

 1. Tina

  Är den inte svår att tvätta ur? Jag stannar inte en del av oljan kvar i håret?

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Jag upplevde den själv inte som svår att tvätta ur. Tvärtom så upplevde jag det mycket lättare än med andra oljor.

   Svara
 2. Camilla

  Om man tittar på innehållet så låter den helt suverän! Neem, kamomill, rosmarin.. Kan tänka mig att den ger mycket glans och volym.

  Svara
 3. Sofia

  Tack för tipset, Sugen på att testa. 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close