Urtekram Purple Lavender-serie

by Mikaela Bjerring on 14 maj, 2018 · 2 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore - I samarbete med Bodystore -

in Anti-aging, Blogg, Eteriska oljor, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Näringsrik, ekologisk eterisk lavendelolja och botaniska extrakt samverkar med probiotika för att främja och återställa hårets och hudens naturliga balans i Urtekrams nya kroppsvårdsserie Purple Lavender.

Urtekram Purple Lavender kroppsvårdserie

Urtekrams nya kroppsvårdsserie Purple Lavender innehåller bland annat probiotika som hjälper huden att behålla fukt och smidighet genom att stödja de regenerativa biologiska processerna. Doften av den fräscha och blommande lavendeln är från ekologiska lavendelmarker i södra Provence. Serien består utav duschgel, kroppsskrubb, deodorant, schampo, balsam, kroppslotion och kroppsolja.

Purple Lavender Shower Gel

Urtekrams Purple Lavender Shover gel är en naturlig och ekologiskt certifierad växtbaserad duschgel. Innehållet av probiotika, diglycerin och pilebarkextrakt rengör huden skonsamt och främjar fuktbalansen. Duschgelen känns skön på huden och den eteriska lavendeloljan bjuder på en underbar doftupplevelse.

Purple Lavender Body Scrub

Purple Lavender Body scrub är en naturlig och ekologiskt certifierad växtbaserad kroppsskrubb som ger en behaglig peeling. Små runda ricinus pärlor exfolierar huden effektivt och skonsamt. En kombination av probiotika och pilebarkextrakt mjukar upp och återfuktar huden. Massera in skrubben på fuktig hud i mjuka cirkelrörelser över hela kroppen och avsluta med att duscha av med vatten. Riktigt behaglig att använda.

Purple Lavender Shampoo

Purple Lavender Shampoo är ett naturligt och ekologiskt certifierad schampo som bland annat innehåller en kombination utav probiotika och pilebarkextrakt, med en behaglig mild doft av eterisk lavendelolja. Schampot ska främja fuktbalansen i hår och hårbotten och göra det glansigt. Håret känns rent, fräscht och luftigt efter användning.

Purple Lavender Conditioner

Purple Lavender Conditioner innehåller en kombination av probiotika, pilebarkextrakt, aloe vera, växtoljor, E-vitamin och hyaluronsyra. Passar för normalt till torrt hår och utvecklad för att balansera fuktigheten. Lavendelextrakt och eterisk lavendelolja bjuder på en mjuk och mild doft. Jag upplever det som ett rätt så lätt balsam som inte tynger ner. Passar nog bäst för finare hår och är kanske inte tillräckligt fuktgivande för det allra tjockaste och grövsta håret.

Purple Lavender Creme Deo

Purple Lavender Creme Deo innehåller en kombination av probiotika, hyaluronsyra, aloe vera och zinkricinoleat som tillsammans ska hålla dålig lukt borta. Probiotikan ska även bidra till att bevara fukten i huden och behålla den smidig. Deodoranten har en mild och behaglig doft av eterisk lavendelolja.

Purple Lavender Body Lotion

Purple Lavender Body lotion innehåller de aktiva ingredienserna probiotika, hexapeptider och hyaluronsyra. Framtagen för att främja och återställa hudens naturliga balans och ge normal till torr hud långverkande fukt.

Purple Lavender Body Oil

Purple Lavender Body Oil innehåller ekologisk eterisk lavendelolja och botaniska extrakt av rosmarin, eukalyptus och kamomill. Tillsammans med broccoliolja, mandelolja. olivolja, jojobaolja, Coenzym Q10 och E-vitamin ska produkten främja hudens naturliga fuktbalans. Det här är en olja som är rätt så tunnflytande och som går förvånansvärt snabbt in i huden. Mycket behaglig att använda och återfuktar bra. En riktigt härlig kroppsolja.

Återförsäljare av Urtekram Purple Lavender hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Anna maj 17, 2018 kl. 22:51

Denna body lotion är fantastisk!

Svara

2 Mikaela Bjerring maj 18, 2018 kl. 08:22

Visst är den härlig. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: