Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Urtekram’s ekologiska kokosserie

av | jun 13, 2016 | Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Kokosserien är Urtekrams senaste tillskott i deras sortiment av kroppsvårdsprodukter. Riktigt härliga både när det gäller doft, innehåll och funktion. Dom är dessutom väldigt prisvänliga precis som alla deras produkter.

Urtekram's ekologiska kokosserie

Den nyligen lanserade kroppsvårdsserien med kokos inkluderar – duschgel, schampo, balsam, spraybalsam, kroppslotion, handtvål, handkräm och roll-on deo. Produkterna är ekocertifierade av EcoCert Cosmos.

När man handlar Urtekram så får man alltid mycket för pengarna och här är det inget undantag. Riktigt härliga och milda produkter som sprider en ljuvlig doft av tropiska ständer i ditt badrum. Spraybalsamet har snabbt kommit att bli en personlig favorit, men hela serien är något som jag skulle kunna tänka mig att fylla på mitt badrumsskåp med.

 

Återförsäljare av Urtekram’s kokosserie hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close